Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού

Πως ο Ολυμπιακός έφτασε στην απόφαση για να ζητήσει αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και γιατί περιμένει να κάνουν και οι άλλοι ότι έκανε εκείνος το καλοκαίρι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Η ώρα των ευρωπαϊκών αγώνων του Ολυμπιακού έφτασε με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοξενούν αύριο τη Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκη και την επόμενη Πέμπτη να πηγαίνουν στην Ουγγαρία για τον επαναληπτικό.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να ρίχνεται πρώτη στη μάχη αφού ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του παιχνίδια τον ερχόμενο Μάρτιο. Και οι ερυθρόλευκοι αιτήθηκαν επίσημα αναβολή του ντέρμπι της Κυριακής με τον δικέφαλο στην Τούμπα, προκειμένου να έχουν μια γεμάτη εβδομάδα ξεκούρασης έως το ματς στην Ουγγαρία.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:06 - 14.02.2024

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός για το μεταξύ τους ντέρμπι, λέγοντας ότι είναι θετικός στην αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα. Το μόνο που μένει είναι να δώσει το οκ ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν από χθες πως η Φερεντσβάρος έχει αιτηθεί και έχει πάρει τη συγκατάθεση της δικής της Λίγκας για αναβολή του αγώνα της στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή. Και όταν το έμαθαν υπέβαλαν χθες το πρωί το αίτημα στη Super League για αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 18 Φεβρουαρίου. Θεωρώντας πως όλες οι ομάδες θα δεχτούν το αίτημα αφού πρόκειται για συμμετοχή ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, την ώρα που ο αντίπαλος μάλιστα θα έχει χρόνο ξεκούρασης.

Στον Ολυμπιακό, μάλιστα, θεωρούν πως δε θα υπάρξει ελληνική ομάδα που δε θα συνηγορήσει στην αναβολή του ντέρμπι. Με δεδομένο κιόλας ότι δε θα ήταν αντίθετος με τη μετάθεση του ντέρμπι, κάτι που «βγαίνει» και από το ρεπορτάζ του δικεφάλου.

Θα πρέπει μάλιστα εδώ να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει αναβολή της πρεμιέρας του στη Super League με τον Ατρόμητο αφού ακολουθούσε το ματς με την Μπράγκα για τα Play Offs του Champions League. Και ο Ολυμπιακός συνηγόρησε στο αίτημα των πράσινων για αναβολή του αγώνα τους, κάτι που περιμένει αυτή τη στιγμή και εκείνος από τις ελληνικές ομάδες.