Κάρμο: «Αυτά μας είπε ο Μεντιλίμπαρ - Θα έχουμε τον έλεγχο και θα πιέζουμε ψηλά στους αγώνες»

Κάρμο: «Αυτά μας είπε ο Μεντιλίμπαρ - Θα έχουμε τον έλεγχο και θα πιέζουμε ψηλά στους αγώνες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:38 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 14.02.2024

Ο Νταβίντ Κάρμο μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη (15/2, 19:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην πρώτη τους «μονομαχία» στα playoffs για τους «16» του Europa Conference League. 

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Νταβίντ Κάρμο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την ουγγρική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το γεγονός πως έπαιζε Champions League και τώρα καλείται να παίξει και στο Conference: «Είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Παίρνουμε ένα ένα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε» 

Για το γεμάτο γήπεδο και το τι υπόσχεται στον κόσμο: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον κόσμο πίσω γιατί είναι ένας ακόμα δυνατός παίκτης. Μας βοηθούν, μας ''ντοπάρουν''. Υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γυρίσουμε χαρούμενοι σπίτια μας» 

Για το τι έχει καταλάβει από τη φιλοσοφία του νέου προπονητή: «Μας είπε πως πάντα πρέπει να κερδίζουμε, πάντα να πιέζουμε ψηλά, να έχουμε τον έλεγχο και σεβόμαστε τις επιθυμίες του»