Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός

Μάνος Τσαλγατίδης 16:06 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 14.02.2024

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός για το μεταξύ τους ντέρμπι, λέγοντας ότι είναι θετικός στην αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα. Το μόνο που μένει είναι να δώσει το οκ ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (18/2). Ο λόγος του αιτήματος των «ερυθρολεύκων» είναι ο αγώνας που έχουν με τη Φερεντσβάρος αύριο (15/2), ενώ την άλλη εβδομάδα θα γίνει η ρεβάνς με τους Ούγγρους. 

Φυσικά για να υπάρξει αναβολή θα πρέπει να δεχθεί και η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά του «Δικεφάλου» τονίζεται ότι υπάρχει διάθεση να δεχθεί την αναβολή, εφόσον συναινέσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι και το απόλυτο αφεντικό στα αγωνιστικά θέματα. Να σημειωθεί ότι αν δεν γίνει το ματς, τότε ο ΠΑΟΚ θα πάει πιο φρέσκος στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και θα... σπάσει η εβδομάδα με τα συνεχόμενα ντέρμπι.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε το παιχνίδι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (11/2), έχει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σήμερα (14/2), το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (18/2) και στις 21 του μήνα έχει τη ρεβάνς με τους «πράσινους» για το Κύπελο Ελλάδος. 

 Σε περίπτωση που αποφασιστεί η αναβολή, τότε ο αγώνας πάει για τις 28 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι ανάμεσα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει ο «Δικέφαλος», θ' αντιμετωπίσει τη Λαμία και δεν θα έχει κάποιο ντέρμπι για την πρώτη αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος, που θα πάει πιο πίσω.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κωνσταντέλια

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρίσκεται στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί μερικές ώρες πριν τη σέντρα στην Τούμπα. Το plan b του Ράζβαν Λουτσέσκου.

 Το πρώτο ματς για το Europa Conference League θα είναι στις 6 Μαρτίου και η ρεβάνς θα γίνει στις 14 του ίδιου μήνα. Τρεις μέρες μετά ο ΠΑΟΚ θα έχει ντέρμπι για τα playoffs.