Αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ζητάει ο Ολυμπιακός - Αποφασίζει την Πέμπτη το ΔΣ της Super League

Αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ζητάει ο Ολυμπιακός - Αποφασίζει την Πέμπτη το ΔΣ της Super League

Γιώργος Σακελλαρίου 15:54 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 14.02.2024

Το ΔΣ της Super League θα συνεδριάσει την Πέμπτη, προκειμένου ν' αποφασίσει για το αίτημα του Ολυμπιακού ν' αναβοληθεί το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή και η απόφαση για αν θα γίνει δεκτό, θα ληφθεί στο αυριανό ΔΣ της Stoiximan Superleague.

Ο λόγος είναι οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών στο Europa Conference League. Θέλουν να είναι πιο φρέσκοι για τη ρεβάνς στις 22 του μήνα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η ουγγρική ομάδα δεν θα έχει υποχρέωση για το πρωτάθλημα το ερχόμενο σαββατοκύριακο, διότι ζήτησε ν' αναβληθεί το εντός έδρας ματς της 21ης αγωνιστικής με την Ντιόσγκορ (ήταν προγραμματισμένο κι αυτό για την Κυριακή 18 του μήνα).

 Στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρεται: 

«Ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024, στις 15:45, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

- Από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚΟλυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024 (ώρα 20.30), εκ νέου ορισμός αυτού και τυχόν συνεπαγόμενες αλλαγές στον ορισμό αγώνων των επόμενων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου (24η, 25η και 26η αγωνιστική) και στο ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα πρωταθλήματος Super League 1 ανδρών.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:06 - 14.02.2024

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην αναβολή που ζήτησε ο Ολυμπιακός για το μεταξύ τους ντέρμπι, λέγοντας ότι είναι θετικός στην αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα. Το μόνο που μένει είναι να δώσει το οκ ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Σημειώνεται ότι η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα αφορά, μεταξύ άλλων, τον επικείμενο αγώνα «ΠΑΟΚΟλυμπιακός» που έχει οριστεί για την Κυριακή 18/2/2024».