Οριστικό και... επιβεβαιωμένο: Ο Εμπαπέ ανακοίνωσε την απόφασή του στην Παρί ότι αποχωρεί!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Οριστικό και... επιβεβαιωμένο: Ο Εμπαπέ ανακοίνωσε την απόφασή του στην Παρί ότι αποχωρεί!

Δημήτρης Χούπης 18:32 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 15.02.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ντέιβιντ Όρνστεϊν ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει επικοινωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Μετά από μεγάλο... θρίλερ ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ντέιβιντ Όρνστεϊν ο Γάλλος σταρ έχει επικοινωνήσει με την ομάδα του Παρισιού προκειμένου να φύγει το καλοκαίρι που το συμβόλαιό του λήγει. 

Πλέον το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας του 25χρονου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάπως έτσι ο γαλλικός σύλλογος θα γλιτώσει ένα ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. 

Εκτός αυτού πλέον ανοίγει ο δρόμος στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον αποκτήσει μετά από πάρα πολύ καιρό που τον... καραδοκούσε. 

Όσον αφορά τη «βασίλισσα» όμως φαίνεται ότι ο Εμπαπέ δεν έχει πειστεί ακόμα με την οικονομική προσφορά της ομάδας. Η Ρεάλ αυτή τη φορά του δίνει λιγότερα απ' ότι του είχε δώσει το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο εκτός από τον ισπανικό σύλλογο και η Λίβερπουλ, σύμφωνα με πολλές φήμες, είχε μπει στο κόλπο της απόκτησής του. 

Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται οι «κόκκινοι» δεν προχώρησαν ποτέ σε πρόταση προς τον Εμπαπέ και ο λόγος ήταν ο μισθός του. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τόνισε πως δεν πρόκειται να σπάσει τη μισθολογική δομή του συλλόγου, όπως το ίδιο έκανε και η Άρσεναλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Independent.