Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Λίβερπουλ απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει τον Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ & Γιούργκεν Κλοπ

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Λίβερπουλ απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει τον Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 12:14 - 15.02.2024

Αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο η Λίβερπουλ φέρεται να είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ.

Τα τελευταία χρόνια, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει συνδεθεί έντονα με μια απομάκρυνση από την ομάδα του «Παρκ Ντε Πρενς» Ωστόσο, ο 25χρονος Γάλλος αστέρας έκανε μια αναστροφή την τελευταία στιγμή το 2022 για να απορρίψει μια μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης και κατέληξε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε ότι η Λίβερπουλ έχει γίνει μία από τις βασικές υποψήφιες ομάδες που αφορούν το μέλλον του Εμπαπέ. Ωστόσο, τώρα έχει αναφερθεί ότι ο σύλλογος από το «Άνφιλντ» απέρριψε την ευκαιρία να αποκτήσει τον 25χρονο επιθετικό. Σύμφωνα με την «Independent», η ομάδα του Εμπαπέ ήρθε σε επαφή με τη Λίβερπουλ για πιθανή μεταγραφή. 

Ωστόσο, οι «Reds» δεν κατέθεσαν προσφορά λόγω του μισθού του Γάλλου, ο οποίος πρόκειται να σπάσει τη μισθολογική δομή του συλλόγου. Εκτός από τη Λίβερπουλ, αναφέρθηκε ότι η Άρσεναλ η οποία επίσης δεν είναι πρόθυμη να σπάσει τη δομή των μισθών της για να υπογράψει τον Γάλλο αστέρα, παρά το γεγονός ότι ο Εμπαπέ ήταν πρόθυμος να ενταχθεί στον σύλλογο.

Μιλώντας για το μέλλον του τον Ιανουάριο, ο Εμπαπέ είπε: «Πρώτα από όλα, έχω πολύ, πολύ, πολύ κίνητρο για φέτος. Είναι πολύ σημαντικό. Όπως είπα, έχουμε τίτλους να κυνηγήσουμε και έχουμε ήδη κερδίσει έναν, οπότε αυτό έχει ήδη γίνει. Μετά από αυτό, όχι, δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, με τη συμφωνία που έκανα με τον πρόεδρο αυτό το καλοκαίρι, δεν έχει σημασία τι θα αποφασίσει. Καταφέρνουμε να προστατεύσουμε όλα τα μέρη και να διατηρήσουμε την ηρεμία του συλλόγου για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, που συνεχίζει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Και συνέχισε: «Λοιπόν, θα πούμε ότι είναι δευτερεύον. Νομίζω ότι ήταν στα τέλη Μαΐου 2022 γιατί δεν το ήξερα μέχρι τον Μάιο. Αλλά αν ξέρω τι θέλω να κάνω, γιατί να το τραβήξω έξω; Απλώς δεν έχει νόημα».