Αστραψε και βρόντηξε στα αποδυτήρια ο Λουίς Ενρίκε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιάλτης» (vid)

Λουίς Ενρίκε

i

PrtScr

Αστραψε και βρόντηξε στα αποδυτήρια ο Λουίς Ενρίκε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιάλτης» (vid)

Κώστας Τόπας 09:36 - 15.02.2024

Ικανοποιημένος μετά το 2-0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, αλλά σίγουρα όχι από το σύνολο του αγώνα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν με τα τέρματα των Κιλιάν Εμπαπέ (58') και Μπράντλεϊ Μπαρκολά (70') επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0) και πήρε σημαντικό προβάδισμα για τα προημιτελικά του Champions League. Οι Ισπανοί μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ όταν στις καθυστερήσεις ο Μερίνο  επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Ντοναρούμα. 

Η εικόνα που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο, οι Παριζιάνοι δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος φρόντισε να αφυπνίσει τους παίκτες του στα αποδυτήρια. 

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι τι είπα. Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα, αλλά ένας σεφ δεν δίνει ποτέ τη συνταγή του. Πρέπει να προέρχεται από τους παίκτες. Παίξαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιάλτης. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν ανώτερη από εμάς, είχε την μπάλα και τη χάναμε συχνά. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και το 1-0 μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε.

Ο τερματοφύλακας Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα αναγνώρισε την ομιλία του Enrique με βροντή. «Είναι φυσιολογικό να θυμώνεις λίγο, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που απαιτεί τα περισσότερα από εμάς. Δίνει τα πάντα για την ομάδα και πρέπει να τα δώσουμε όλα γι' αυτόν. Το χειριστήκαμε καλά, γιατί είδαμε ότι είχαμε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο».