Αυτοί είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Εμπαπέ στην Παρί

Ραφαέλ Λεάο, Κιλιάν Εμπαπέ & Βίκτορ Οσίμεν

Αυτοί είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Εμπαπέ στην Παρί

Κώστας Τόπας 09:36 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 16.02.2024

Μετά το γεγονός ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ γνωστοποίησε την απόφασή του για να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του.

Ο Εμπαπέ ο οποίος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, ανακοίνωσε στους ιθύνοντες του συλλόγου ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Ο Γάλλος αστέρας κοινοποίησε την απόφασή του στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο σύλλογος αναμένει από αυτόν να μεταβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήδη του έχει στείλει συμβόλαιο και περιμένει σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Εμπαπέ αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2017 μετά τη μετακίνησή του από την Μονακό. Αλλά μετά από επτά σεζόν στη γαλλική πρωτεύουσα, πρόκειται να εγκαταλείψει την παιδική του ομάδα, με μια μετακόμιση στην Ισπανία που θεωρείται ότι είναι προ πυλών. Η ομάδα της La Liga έχει παρακολουθήσει τον σούπερ σταρ όλα αυτά τα χρόνια, με τον παίκτη να έχει μειώσει τον μισθό του για να μετακομίσει στο «Μπερναμπέου», παρόλο που είναι έτοιμη να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη λαμπρή ιστορία της.

Από την άλλη, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνστάιν η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ. Ο Βίκτορ Οσίμεν της Νάπολι αναδείχθηκε κορυφαίος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον 25χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό στους Παριζιάνους, οι οποίοι ζυγίζουν μια μεταγραφική προσέγγιση αυτό το καλοκαίρι. Η Παρί, ωστόσο, αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από ομάδες όπως η Τσέλσι και η Άρσεναλ, που και οι δύο πιστεύεται ότι επιθυμούν να υπογράψουν τον παραγωγικό επιθετικό των «παρτενοπέι».

Επιπλέον, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ισχυρίζεται ότι η Παρί θα «επιτεθεί στην αγορά» για «πολλούς παίκτες», αναφέροντας τους Ραφαέλ Λεάο, Μπερνάρντο Σίλβα και Λένι Γιόρο ως πιθανούς στόχους. Ο εξτρέμ της Μίλαν, Λεάο, έχει γίνει αντικείμενο έντονων μεταγραφικών εικασιών μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στην Ιταλία. Ο Σίλβα ήταν στο ραντάρ της Παρί στο παρελθόν και θα μπορούσαν να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον τους για τον αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι μόλις φύγει ο Εμπαπέ. Ο αμυντικός Γιόρο, μόλις 18 ετών, έλαμψε για τη Λιλ αυτή τη σεζόν και ονομάστηκε ο «επόμενος Ραφαέλ Βαράν».