Η Ρεάλ έχει ήδη στείλει το συμβόλαιο στον Εμπαπέ και περιμένει

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Η Ρεάλ έχει ήδη στείλει το συμβόλαιο στον Εμπαπέ και περιμένει

Κώστας Τόπας 08:53 - 16.02.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη στείλει την πρόταση συμβολαίου στον Κιλιάν Εμπαπέ κι αναμένει σύντομα την απάντηση του 25χρονου Γάλλου αστέρα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε το βήμα και θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι. Αυτό έχει γίνει γνωστό στην παριζιάνικη ομάδα, η οποία το έχει επισημοποιήσει και μέσω των καναλιών επικοινωνίας της. Με αυτόν τον τρόπο αρχίζει να λύνεται μια από τις μακροβιότερες σαπουνόπερες των τελευταίων ετών.

Με την οριστικοποίηση της αποχώρησής του από την Παρί, ο Γάλλος αστέρας πρέπει πλέον να καθορίσει τον νέο του προορισμό και όλα δείχνουν ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία είχε ήδη διαπραγματευτεί επανειλημμένα για να φορέσει τη φανέλα της. Σύμφωνα με τον ειδικό στο μεταγραφικό παζάρι δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η επέμβαση είναι σε εξέλιξη και πολύ προχωρημένη.

Η ομάδα υπό την προεδρία του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ήδη στείλει στον παίκτη πρόταση συμβολαίου που περιλαμβάνει οικονομική προσφορά που, όσον αφορά την ετήσια αμοιβή, είναι χαμηλότερη από αυτή που προσφέρεται το 2022 κι επίσης χαμηλότερη με τον μισθό που παίρνει σήμερα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Προφανώς απέχουν και ποσά από την προσφορά ανανέωσης που παρουσίασαν οι Παριζιάνοι για να πετύχουν τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

«Αντίο Παρί, έρχεται»: Ο ισπανικός Τύπος περιμένει τον Εμπαπέ και αντιδρά στο τέλος της «σαπουνόπερας»
LIGUE 1

08:34 - 16.02.2024

«Αντίο Παρί, έρχεται»: Ο ισπανικός Τύπος περιμένει τον Εμπαπέ και αντιδρά στο τέλος της «σαπουνόπερας»

Μετά τις αποκαλύψεις για τη μελλοντική αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, ο ισπανικός Τύπος χαιρέτισε «το τέλος μιας σαπουνόπερας».

Σε κάθε περίπτωση, και πέρα ​​από το μπόνους μεταγραφής, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν πρόθυμη να αντισταθμίσει αυτή τη διαφορά με το να είναι πιο γενναιόδωρη όσον αφορά τη διανομή των ποσοστών των δικαιωμάτων εικόνας του Γάλλου αστέρα. Οι Μαδριλένοι είναι πεπεισμένοι ότι η ένωση των δύο εμπορικών σημάτων θα είναι όφελος και για τα δύο μέρη.