Στρέφεται στον Οσίμεν η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τις εξελίξεις με Εμπαπέ

Βίκτορ Οσίμεν

i

©Photo by Stefano Guidi/Getty Images/Ideal Images

Στρέφεται στον Οσίμεν η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τις εξελίξεις με Εμπαπέ

Πάνος Κορομηλάς 22:48 - 15.02.2024

Στο πρόσωπο του Βίκτορ Οσίμεν βλέπει τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γάλλου σταρ.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τον σύλλογο πως θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και λίγο αργότερα ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από την ομάδα. Το μεταγραφικό σήριαλ για το μέλλον του κράτησε αρκετά, όμως πλέον ανοίγει ο δρόμος με την Ρεάλ Μαδρίτης να... παραμονεύει. 

Μετά από την τροπή που πήρε η συγκεκριμένη υπόθεση, είναι λογικό οι «παριζιάνοι» να κοιτούν στη μεταγραφική αγορά για τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό. Σύμφωνα με το Athletic, η γαλλική ομάδα έχει βρει τον εκλεκτό στόχο, με τον Βίκτορ Οσίμεν να αποτελεί προτεραιότητα. Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, όμως η γαλλική ομάδα δε θα διστάσει να πληρώσει αδρά, προκειμένου να καλύψει το κενό του Εμπαπέ με έναν παίκτη της δικής του ποιότητας.

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι έκανε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι και οδήγησε τον σύλλογο στην πρώτη θέση της Serie A. Πέτυχε 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος για τους Ναπολιτάνους. 

Τη φετινή σεζόν, μετρά 18 συμμετοχές με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ, ενώ πρόσφατα έφτασε μέχρι τον τελικό του Copa Africa με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας. 

Πάντως, όπως δήλωσε πρόσφατα ο ατζέντης του παίκτη, η απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ύστερα από συζήτηση με τους ανθρώπους της Νάπολι:

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε τη «φυγή» του Εμπαπέ - Έχει καταθέσει πρόταση η Ρεάλ Μαδρίτης
LIGUE 1

21:00 - 15.02.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε τη «φυγή» του Εμπαπέ - Έχει καταθέσει πρόταση η Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά την οριστική απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, ο γαλλικός σύλλογος επιβεβαίωσε πως η θητεία του στην ομάδα τελειώνει σύντομα.

«Οι όροι του συμβολαίου είναι απόρρητοι. Το επόμενο καλοκαίρι θα ισχύει ό,τι ίσχυε και το περασμένο. Θα μιλήσουμε με τη Νάπολι και θα αποφασίσουμε μαζί. Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε μερικές απίστευτες προσφορές στα χέρια μας, αλλά επιλέξαμε να παραμείνουμε στη Νάπολι»