Το περιβάλλον του Εμπαπέ επικοινώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για πιθανή μεταγραφή

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Xavier Laine/Getty Images/Ideal Images

Το περιβάλλον του Εμπαπέ επικοινώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι για πιθανή μεταγραφή

Κώστας Τόπας 10:56 - 18.02.2024

Το περιβάλλον του Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται σε επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης τις τελευταίες ημέρες, αλλά και με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, πυροδότησε συνεχείς πληροφορίες για το πού θα είναι το μέλλον του την επόμενη σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται ως φαβορί για την απόκτηση του, αλλά δεν είναι η μοναδική υποψήφια για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Γάλλου αστέρα. Και, όπως αναφέρει το «SER», το περιβάλλον του ακόμα παίκτη της Παρί τροφοδοτεί επίσης τις εικασίες με συνεχείς κινήσεις.

Αυτή η θεωρία βασίζεται στο γεγονός ότι, εκτός από τη μητέρα του ποδοσφαιριστή, Φαϊζά Λάμαρη, που ενεργεί ως επίσημος εκπρόσωπος του Εμπαπέ, υπάρχουν και άνθρωποι πολύ κοντά στον 25χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό που επιτελούν το έργο των «ανεπίσημων, αλλά διαπιστευμένων εκπροσώπων». Ένας από αυτούς ήταν στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Δευτέρα (12/02) και ακόμη και οι παίκτες του συλλόγου γνώριζαν την παρουσία του απεσταλμένου του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ένας άλλος από αυτούς τους εκπροσώπους, εν προκειμένω προσωπικός φίλος του Εμπαπέ, βρισκόταν στα επίσημα στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο της Λειψίας. Ένα άτομο που γνωρίζει καλά τον Μαδριλένο Τσουαμένι, που διατηρεί καλές σχέσεις με τον Μπαπέ και με τον οποίο μιλούσε. Οι εικασίες αυξήθηκαν όταν ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε δύο εικονίδια ποπ κορν στα δίκτυά του όταν έμαθε για την αποχώρηση του Εμπαπέ από το Παρίσι.