Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που σχολίασε την αποχώρηση του Εμπαπέ από την Παρί κι άναψε «φωτιές»

Εμπαπέ

i

©printscreen

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που σχολίασε την αποχώρηση του Εμπαπέ από την Παρί κι άναψε «φωτιές»

Κώστας Τόπας 11:28 - 16.02.2024

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και συμπαίκτης του Κιλιάν Εμπαπέ στην εθνική Γαλλίας, Ορελιέν Τσουαμενί αντέδρασε στα social media μετά την απόφαση του 25χρονου Γάλλου διεθνή επιθετικού να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους στο τέλος της σεζόν.

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ένα σημαντικό θέμα συζήτησης για όλη τη σεζόν, από τότε που αποκαλύφθηκε το περασμένο καλοκαίρι ότι δεν θα συνεχίσει τον επιπλέον χρόνο του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αρχικά έμεινε εκτός πρώτης ομάδας, αλλά ενσωματώθηκε ξανά μετά τον πρώτο αγώνα της σεζόν της Ligue 1, για να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Οι οπαδοί πίστευαν εδώ και καιρό ότι ο Εμπαπέ θα κατέληγε τελικά στη Ρεάλ Μαδρίτης - ειδικά αφού ο σύλλογος επέλεξε να μην υπογράψει μόνιμο αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά το περασμένο καλοκαίρι. Ολα τα σημάδια δείχνουν τώρα ότι οι Μαδριλένοι είναι πιθανό να μπορούν να κάνουν μια συμφωνία για σχετικά λίγα χρήματα αυτό το καλοκαίρι, με την «Athletic» να αναφέρει ότι ο Εμπαπέ ενημέρωσε την Παρί για την απόφασή του να φύγει στο τέλος της σεζόν.

Τώρα, ο μέσος της Ρεάλ και συμπαίκτης του Εμπαπέ στην εθνική Γαλλίας, Ορελιέν Τσουαμενί, δημοσίευσε δύο emoji ποπ κορν στο τελευταίο του tweet στο X (Twitter) το απόγευμα της Πέμπτης (15/02) μετά την είδηση της αποχώρησης του 25χρονου Γάλλου επιθετικού των Παριζιάνων

Αυτοί είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Εμπαπέ στην Παρί
LIGUE 1

09:36 - 16.02.2024

Αυτοί είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Εμπαπέ στην Παρί

Μετά το γεγονός ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ γνωστοποίησε την απόφασή του για να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του.

Από την άλλη βέβαια, μετά το γεγονός ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ γνωστοποίησε την απόφασή του για να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του. Παίκτες όπως Ραφαέλ Λεάο, Μπερνάρντο Σίλβα είναι μερικά από τα «μεγάλα» ονόματα της Ευρώπης, που οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν στη λίστα τους για τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ.