Γεύμα Μαρινάκη με τους αξιωματούχους της UEFA

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©intime

Γεύμα Μαρινάκη με τους αξιωματούχους της UEFA

Sportal newsroom 15:44 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 16.08.2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γεύμα το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8) στους αξιωματούχους της UEFA ενόψει του τελικού του Super Cup.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του UEFA Super Cup μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη έχει ξεκινήσει. Όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου έχουν στραφεί στην Ελλάδα και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου θα φιλοξενηθεί το παιχνίδι (16/8, 22:00). 

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα λοιπόν, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε γεύμα στους αξιωματούχους της UEFA, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα για τον τελικό. Μεταξύ των καλεσμένων είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο Αμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, αλλά και ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας, Μάθιου Λοτζ

«Πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι»

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μάντσεστερ Σίτι, χαρακτηρίζοντάς την «την καλύτερη ομάδα του κόσμου». 

«Πρέπει να διατηρήσουμε τις ιδέες μας και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ποδόσφαιρο ακόμα κι αν είμαστε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Η ομάδα που θα επιλέξω δεν θα είναι πολύ διαφορετική από τους τελευταίους αγώνες που παίξαμε το Europa League την περασμένη σεζόν, ακόμα κι αν η Σίτι είναι πολύ διαφορετική, πολύ πιο γρήγορη αντίπαλος από τη Ρόμα», ήταν τα λόγια του. 

Από τη πλευρά των παικτών ο Νεμάνια Γκούντελι εκπροσώπησε τη Σεβίλλη στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτός ο όμορφος αγώνας. Τα αποτελέσματα εναντίον της Σίτι στη φάση των ομίλων του Champions League πέρσι δεν πρέπει να αποτελούν οδηγό. Αυτό είναι μια νέα σεζόν και οι δύο ομάδες έχουν νέους παίκτες».