Τσιμπίδας στους «Baladeros Live» για Λοντίγκιν: «Ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε να μείνει και το θέμα κλείνει»

Τσιμπίδας στους «Baladeros Live» για Λοντίγκιν: «Ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε να μείνει και το θέμα κλείνει»

Sportal newsroom 14:45 - 28.08.2023

Οριστικό τέλος στο θέμα Λοντίγκιν και της πιθανής παραχώρησής του. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Μπάμπης Τσιμπίδας στην εκπομπή «Baladeros Live», ο Γιοβάνοβιτς έβαλε... στοπ στην παραχώρησή του.

Το θέμα του Λοντίγκιν κλείνει οριστικά για τον Παναθηναϊκό και ο έμπειρος τερματοφύλακας παραμένει... πράσινος.

Όλες τις προηγούμενες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Και πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Ρωσίας προκειμένου ο έμπειρος πορτιέρο να γυρίσει εκεί.

Ο Μπάμπης Τσιμπίδας αποκάλυψε στην εκπομπή «Baladeros Live» πως πλέον δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Γιούρι Λοντίγκιν από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ζωντανά στην εκπομπή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε την παραμονή του Λοντίγκιν στο ρόστερ και το θέμα κλείνει οριστικά και αμετάκλητα.

«Θέλω να πω πως δεν υπάρχει θέμα πλέον με τον Λοντίγκιν και την αποχώρησή του. Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού από ομάδα της Ρωσίας, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει κάτι. Και δεν πρόκειται να προχωρήσει κάτι γιατί ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε την παραμονή του Λοντίγκιν. Οπότε το θέμα κλείνει εδώ οριστικά και αμετάκλητα».

Δείτε την εκπομπή «Baladeros Live»