Ο Βαλβέρδε έφτασε τα δέκα γκολ και έκανε τον Αντσελότι να χάσει το στοίχημα (vid)
i

Φεντερίκο Βαλβέρδε & Κάρλο Αντσελότι/©Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ο Βαλβέρδε έφτασε τα δέκα γκολ και έκανε τον Αντσελότι να χάσει το στοίχημα (vid)

Κώστας Τόπας 08:37 - 12.02.2023

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε έφτασε τα δέκα τέρματα την τρέχουσα σεζόν, με αποτέλεσμα να κερδίσει το στοίχημα που είχε βάλει με τον Κάρλο Αντσελότι.

Σε μία ιδιαίτερη τοποθέτηση, σχετικά με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, είχε προχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι, μετά τη νίκη της Ρεάλ στην Μαδρίτη επί της Λειψίας με 2-0 τον περασμένο Σεπτέμβριο, για την 2η αγωνιστική του Champions League.

«Είναι εντυπωσιακός. Του είπα, ότι εάν δεν βάλει δέκα γκολ αυτήν την σεζόν, θα σκίσω την άδεια προπονητή. Απόψε σκόραρε από αριστερά και δεν τον είχα ξαναδεί να σουτάρει έτσι από αριστερά. Οι ιδιότητές του, δεν είναι μόνο η ενέργεια και η ευφυΐα του, αλλά και το ότι ξέρει να διαβάζει καλά τις καταστάσεις. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του; Θα περιμένουμε λίγο», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής.

Μόνο που τότε, ο Αντσελότι δεν φανταζόταν ότι ο Βαλβέρδε θα πετύχαινε το στόχο που του έθεσε. Το βράδυ του Σαββάτου (11/02) η Ρεάλ ήταν καταιγιστική στην επίθεση και με μπροστάρηδες τους Βινίσιους (2 γκολ - 1 ασίστ), Βαλβέρδε (2 γκολ) και Μπενζεμά (1 γκολ - 1 ασίστ) επιβλήθηκε 5-3 της Αλ Χιλάλ και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Ο Ουρουγουανός μέσος με τα δύο τέρματα που πέτυχε, έφτασε τα δέκα συνολικά τη φετινή σεζόν με τους Μαδριλένους κι έτσι κέρδισε το στοίχημα που είχε βάλει με τον Κάρλο Αντσελότι.