Κασεμίρο: Δεν είχε δεχθεί ποτέ κόκκινη στα εννέα χρόνια παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης
i

Κασεμίρο / © Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images/Ideal Images

Κασεμίρο: Δεν είχε δεχθεί ποτέ κόκκινη στα εννέα χρόνια παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 15:25 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 11.02.2023

Ο Κασεμίρο δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας, τιμωρία που στα εννέα χρόνια που έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν δέχτηκε ποτέ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική, χάρις τα γκολ των Μπρούνο και Ράσφορντ. Παρόλα αυτά η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Κασεμίρο.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος σε στιγμής έντασης μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων έπιασε από τον λαιμό τον Γουίλ Χιούζ, με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα. Παρόλα αυτά όμως δέχτηκε και τρεις αγωνιστικές ποινή, λόγω του ότι ο διαιτητής του αγώνα του έδειξε την κόκκινη κάρτα απευθείας, τιμωρία που δεν αντιμτώπισε ποτέ στα εννέα χρόνια που βρισκόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος με την φανέλα της ισπανικής ομάδας αγωνίστηκε 336 φορές, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει τρία Τσάμπιονς Λιγκ, τρία πρωταθλήματα και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων. Κατά την διάρκεια όλων αυτών των αγώνων, όμως ο 30χρονος έπαιζε επικίνδυνα. Ήταν πολλές οι φορές που έκανε σκληρά μαρκαρίσματα, με τους διαιτητές να κάνουν τα «στραβά μάτια» και να του δείχνουν άλλοτε κίτρινη και άλλοτε τίποτα.