Στην Γιουνάιτεντ οι συμπαίκτες του Βέχορστ τον αποκαλούν «Bobo» όπως ο Μέσι (vid)
i

Λιονέλ Μέσι & Βάουτ Βέχορστ/©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Στην Γιουνάιτεντ οι συμπαίκτες του Βέχορστ τον αποκαλούν «Bobo» όπως ο Μέσι (vid)

Κώστας Τόπας 12:40 - 10.02.2023

Μπορεί να μην χωράει μέτρο σύγκρισης μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Βάουτ Βέχορστ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν δεν συνδέεται με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Αξέχαστο θα μείνει το επεισόδιο του Λιονέλ Μέσι με τον Βάουτ Βέχορστ μετά τον αγώνα της Αργεντινής με την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Αργεντινός αστέρας, έπειτα από την πρόκριση της ομάδας του, φώναζε και έβριζε on camera τον επιθετικό των «οράνιε» που στεκόταν δίπλα του, μετά την πρόκριση της Αργεντινής επί της Ολλανδίας.

«Τι κοιτάς; Τι κοιτάς; Φύγε ρε ανόητε από δω!», είπε ο Λιονέλ Μέσι σε μια από τις σπάνιες στιγμές που τον είδαμε να χάνει την ψυχραιμία του. 

Ο Βάουτ Βέχορστ αγωνίζεται πλέον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα πειράγματα φαίνεται πως συνεχίζονται και στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων». Συγκεκριμένα, ο Λισάντρο Μαρτίνες, συμπατριώτης του Μέσι,  τον αποκαλεί «Bobo» (σ.σ ηλίθιο), σε φιλικό πλάισιο, εμπνευσμένος από τις ατάκες του Αργεντινό αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, απέναντι στον Ολλανδό διεθνή στράικερ.