Γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά «στραβοπάτησε» η Γιουνάιτεντ
i

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς / Photo by Naomi Baker/Getty Images/Ideal Images

Γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά «στραβοπάτησε» η Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 00:00 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 09.02.2023

Μπορεί να επέστρεψε από το 0-2 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή, με αποτέλεσμα να πάρει μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στη Λιντς.

Γλίτωσε το κάζο, αλλά πέταξε βαθμούς η Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Τεν Χαχ κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2, όμως έμεινε στο 2-2 με τη Λιντς στο «Ολντ Τράφορντ» σε εξ αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Έτσι, πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και στο -2 από τη συμπολίτισσα Σίτι.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 57ο δευτερόλεπτο ο Νιόντο νίκησε τον Ντε Χέα και έκανε το 0-1. Τα «παγώνια» παρότι δεν ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, στο 48' έκαναν το 0-2 με αυτογκόλ του Βαράν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση, με τον Ράσφορντ να μειώνει σε 2-1 στο 62' και τον Σάντσο να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 70', όμως η ολική ανατροπή δεν ήρθε ποτέ και έμειναν πικραμένοι μετά το τελικό σφύριγμα.