Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ομάδα γυναικών «διώχνει» τον Γκρίνγουντ!

Μέισον Γκρίνγουντ

i

Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ομάδα γυναικών «διώχνει» τον Γκρίνγουντ!

Sportal newsroom 18:33 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:39 - 10.02.2023

Ενάντια στην επιστροφή του Μέισον Γκρίνγουντ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το γυναικείο τμήμα της ομάδας, μετά την αθώωσή του από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό της συντρόφου του, αλλά τελικά αθωώθηκε, απόφαση η οποία έφερε αρκετές αντιδράσεις. 

Στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» είναι διχασμένοι, για το θέμα της επιστροφής του Άγγλου ποδοσφαιριστή, του οποίου το μέλλον στην ομάδα είναι αβέβαιο. Θέση για αυτό πήραν και το γυναικείο τμήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες παίκτριες έδειξαν την δυσαρέσκειά τους. 

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα, ενώ είναι αντίθετες και για την επιστροφή του Γκρίνγουντ στην ομάδα. Λέγεται επίσης ότι το ίδιο ισχύει και για την ομάδα ανδρών των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι πιστεύουν, ότι η πιθανή επιστροφή του μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ομάδα και να διακόψει την καλή πορεία της. 

Ο Γκρίνγουντ αθωώθηκε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει εσωτερική έρευνα για το μέλλον του
PREMIER LEAGUE

09:23 - 03.02.2023

Ο Γκρίνγουντ αθωώθηκε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει εσωτερική έρευνα για το μέλλον του

Μετά την απόσυρση των κατηγοριών για απόπειρα βιασμού και επίθεση εναντίον του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για να αποφασίσει για το μέλλον του Μέισον Γκρίνγουντ.

Παράλληλα η ιδρύτρια του συνδέσμου οπαδών, Νάταλι Μπάρελ, η οποία είναι επίσης κατά της επιστροφής του Άγγλου ποδοσφαιριστή, έβγαλε ανακοίνωση για το περιστατικό: 

«Δεν θα θέλαμε να τον ξαναδούμε να φορά τα χρώματα της ομάδας, ενδεχομένη επιστροφή του θα ήταν πισωγύρισμα για όλη την δουλεία που έχει γίνει τόσο στην γυναικεία ομάδα όσο και με την καμπάνια «Her Game Too», που αποσκοπεί στην ενθάρρυνση των γυναικών να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Είμαστε ένας τεράστιος οργανισμός, αν επιτρέψουμε στον Γκρίνγουντ να γυρίσει θα είναι η χειρότερη δυνατή απόφαση».