Το πρώτο σχόλιο του Γκρίνγουντ: «Είμαι ανακουφισμένος που όλα τελείωσαν»
i

Cameron Smith/Getty Images

Το πρώτο σχόλιο του Γκρίνγουντ: «Είμαι ανακουφισμένος που όλα τελείωσαν»

Sportal newsroom 20:35 - 02.02.2023

Ο Μέισον Γκρίνγουντ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού και βιασμού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά από αυτή την απόφαση.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ είχε κατηγορηθεί τον Ιανουάριο του 2021 για ξυλοδαρμό και βιασμό της κοπέλας του. Η σύντροφός του είχε ανεβάσει μάλιστα και σχετικά βίντεο και ηχητικά από τη συμπεριφορά του Άγγλου ποδοσφαιριστή εις βάρος της.

Ο 21χρονος στην αρχή είχε δεχθεί ποινή μόλις ενός μήνα κράτησης, αλλά λίγους μήνες μετά οι κατηγορίες έφυγαν από πάνω του. Συγκεκριμένα μετά από την απόσυρση μιας βασικής μάρτυρος, οι εισαγγελικές αρχές απάλλαξαν τον Άγγλο.

Μετά την απόφαση αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωσή της έκανε λόγο, ότι ακόμα δεν θα κάνουν σχόλιο, για το αν θα ενσωματώσουν τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα τους ξανά ή όχι. 

Σχόλια έκανε και ο ίδιος ο Γκρίνγουντ, ο οποίος δηλώνει ανακουφισμένος από την απόφαση. «Είμαι ανακουφισμένος που όλο αυτό τελείωσε και θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την υποστήριξή τους. Δεν υπάρχει περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή», ήταν τα λόγια του.