Στα 29 του ο Βαράν αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική Γαλλίας
i

Ραφαέλ Βαράν/©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images/Ideal Images

Στα 29 του ο Βαράν αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική Γαλλίας

Κώστας Τόπας 14:09 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 02.02.2023

Μόλις στα 29 του, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραφαέλ Βαράν πήρε μια δύσκολη απόφαση, καθώς δεν θα φορέσει ξανά το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Ραφαέλ Βαράν φέρεται να κατέπληξε τη Γαλλία αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται να ανακοινώσει την απόσυρσή του από το διεθνές ποδόσφαιρο, παρόλο που τον προορίζουν ως τον επόμενο αρχηγό των «τρικολόρ».  Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ένα βασικό πρόσωπο που βοήθησε την εθνική Γαλλίας να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια 2018, έχοντας καταγράψει συνολικα 93 συμμετοχές για τη χώρα του την τελευταία δεκαετία.

Η αποχώρησή του θα συνεχίσει να σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για την Γαλλία, αφού τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε την απόσυρσή του και ο τερματοφύλακας της Τότεναμ Ούγκο Γιορίς. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος στα 29 του χρόνια, έχοντας ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς, θα βάλει τέλος στην καριέρα του με την εθνική του ομάδα.

Μια είδηση που τα τελευταία λεπτά κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η οποία ήρθε στο φως από τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien. Ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από εδώ και στο εξής θα παρακολουθεί τα παιχνίδια της χώρας του ως θεατής, δίνοντας αποκλειστικά έμφαση στις υποχρεώσεις του με τους «κόκκινους διαβόλους».