Πήρε απόφαση για το μέλλον του Γκρίνγουντ η Γιουνάιτεντ - Το πρώτο της σχόλιο μετά την απαλλαγή του

Μέισον Γκρίνγουντ

i

Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Πήρε απόφαση για το μέλλον του Γκρίνγουντ η Γιουνάιτεντ - Το πρώτο της σχόλιο μετά την απαλλαγή του

Πάνος Μαλακτάρης • 19:52 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Την ανακοίνωση της απαλλακτικής απόφασης για τον Μέισον Γκρίνγουντ ακολούθησε το πρώτο επίσημο σχόλιο από μεριάς των «reds»

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα και σας έχουμε ήδη ενημερώσει σχετικά, οι εισαγγελικές αρχές της Βρετανίας ανακοίνωσαν την πλήρη απαλλαγή του 21χρονου ποδοσφαιριστή των «κόκκινων διαβόλων» Μέισον Γκρίνγουντ από τις κατηγορίες που τον βάραιναν. 

Κατηγορίες οι οποίες αφορούσαν επίθεση, ξυλοδαρμό και βιασμό της πρώην συντρόφου του παίκτη πριν από έναν χρόνο και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2021. 

Η επίσημη Γιουνάιτεντ προέβη πριν από λίγο σε μια επίσημη, ιδιαίτερα λιτή ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα. Χαρακτηριστικά αυτή αναφέρει πως «Το κλαμπ κατέγραψε την απόφαση της εισαγγελίας αναφορικά με την κατάρριψη όλων των κατηγοριών ενάντια στον Μέισον Γκρίνγουντ. Θα προχωρήσουμε δε με τις δικές μας διαδικασίες, πριν αποφασίσουμε τα επόμενά μας σχετικά βήματα. Δεν θα προβούμε σε κανένα άλλο σχόλιο πριν αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί»

Εν αναμονή λοιπόν ώστε να δούμε αν και πόσο γρήγορα θα προχωρήσει η ενσωμάτωση του παίκτη στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.