Νιούκαστλ: Μεταγραφή «βόμβα» με Μπέλιγχαμ θέλει να κάνει η ομάδα του Έντι Χάου

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©Intime

Νιούκαστλ: Μεταγραφή «βόμβα» με Μπέλιγχαμ θέλει να κάνει η ομάδα του Έντι Χάου

Sportal newsroom 16:02 - 02.02.2023

Η Νιούκαστλ μπήκε στη λίστα των υποψηφίων για την απόκτηση του Άγγλου μέσου, Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο Τζουντ Μπείλγχαμ αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα της μεταγραφικής περιόδου. Ο Άγγλος μέσος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και ψάχνει τη «μεγάλη» μεταγραφή.

Η Λίβερπουλ είναι η πρώτη ομάδα που εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει διακαώς τον 19χρονο, έχοντάς τον πρώτο στόχο για το καλοκαίρι. Μάλιστα τα τελευταία δημοσιεύματα έχουν κάνει λόγο, ότι και για τον ίδιο τον παίχτη προτεραιότητά του είναι οι «κόκκινοι».

Σε αυτό μπορεί να έχει συμβάλει και οι εξαιρετικές σχέσεις του Μπέλιγχαμ με το δεξί μπακ της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Άρνολντ και τον αρχηγό της ομάδας, Τζόρνταν Χέντερσον. Παράλληλα λέγεται ότι για την μετακίνησή του στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μέχρι και ο πρώην «κόκκινος», Στίβεν Τζέραρντ, θέλει να εμπλακεί στην υπόθεση και να μιλήσει στον νεαρό μέσο.

Από κοντά όμως είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα βλέπει τους Τόνι Κρος, Λούκα Μόντριτς να μεγαλώνουν και τον Κασεμίρο να αποχωρεί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάπως έτσι θέλει να φτιάξει τη νέα τριάδα «φωτιά» στο κέντρο της με τον Τσουαμενί, τον Καμαβινγκά και τον Μπέλιγχαμ, ενώ υπάρχει και ο Φεντερικό Βαλβέρδε.

Η γερμανική BILD όμως έφερε και μία τρίτη ομάδα για τον 19χρονο. Η Νιούκαστλ λίγες μέρες μετά τη πρόκρισή της στον τελικό του Καραμπάο Καπ θέλει να φτιάξει το μέλλον της. Ο Άγγλος διεθνής αποτελεί μια ιδανική λύση για την ομάδα του Έντι Χάου και με την πιθανή είσοδός της στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ανθρακωρύχοι» μπορούν να αποτελέσουν ελκυστική λύση και για τον Μπέλιγχαμ.