Κλοπ: «Δεν έγινα κακός προπονητής από τη μια ημέρα στην άλλη»
i

Κλοπ/©printscreen youtube

Κλοπ: «Δεν έγινα κακός προπονητής από τη μια ημέρα στην άλλη»

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:51 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Κλοπ αντέδρασε στην κριτική για τις φετινές εμφανίσεις της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπράιτον στην 4η φάση του κυπέλλου Αγγλίας. Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αντιδρώντας στην έντονη κριτική που ασκείται στον ίδιο και στους «κόκκινους» εξαιτίας των φετινών προβληματικών εμφανίσεων. Ο Γερμανός προπονητής είπε σχετικά: «Δεν έγινα κακός προπονητής από τη μια ημέρα στην άλλη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο καλός όσο πιθανόν να έλεγαν οι άνθρωποι και όχι τόσο κακός όσο μπορεί να νομίζουν κάποιοι.»

Ο Κλοπ υπέγραψε τον περασμένο Απρίλιο την επέκταση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2026. Αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας η ομάδα του αγωνίστηκε σε τέσσερις τελικούς: «Η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετικά έντονη, πολύ μεγαλύτερη από ό,τι περιμέναμε, γιατί ποιος περιμένει να φτάσουμε σε τέσσερις τελικούς; Το ότι η φετινή σεζόν θα ήταν δύσκολη ήταν ξεκάθαρο, αλλά με λιγότερους τραυματισμούς θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε τέσσερις ή πέντε βαθμούς περισσότερους.»

«Εξακολουθούμε να μην διανύουμε μια λαμπρή σεζόν, αλλά είμαστε στο Champions League. Θα κυνηγήσουμε τους στόχους όσο καλύτερα μπορούμε. Θέλουμε να το κάνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε ο κόσμος να ανυπομονεί να ξαναπάει στο γήπεδο. Το πώς συμπεριφέρεσαι και το πώς αντιμετωπίζεις την κατάσταση σε αυτές τις στιγμές κρίνει το μέλλον.»