Λίβερπουλ: Εκτός πάνω από ένα μήνα ο Φαν Ντάικ
i

Βαν Ντάικ / screenshot via Twitter

Λίβερπουλ: Εκτός πάνω από ένα μήνα ο Φαν Ντάικ

Sportal newsroom 19:30 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 06.01.2023

Άσχημα είναι τα νέα για τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα απουσιάσει για πάνω από ένα μήνα λόγω τραυματισμού.

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα απουσιάσει για πάνω από ένα μήνα λόγω τραυματισμού. Ο Ολλανδός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Μπρέντφορντ, με αποτέλεσμα ο Κλοπ να τον αντικαταστήσει με τον Ζοέλ Ματίπ.

Στην αρχή ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ ήταν αισιόδοξος, λέγοντας ότι βγήκε καθαρά για προληπτικούς λόγους γιατί είχε νιώσει ενόχληση. Παρόλα αυτά όμως όπως δήλωσε ο Κλοπ, ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός απ' ότι πίστευε στην αρχή, καθώς ο Ολλανδός θα μείνει εκτός για πάνω από ένα μήνα. 

«Ο Βίρτζιλ ήταν μία έκπληξη για εμάς. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα. Τον έβγαλα εκτός και δεν ήταν καθαρό, εάν θα έκανε προσπάθεια να συνεχίσει να παίξει. Η διάγνωση ήταν αρκετά δύσκολη. Μιλάμε για εβδομάδες, περισσότερο από ένα μήνα, αλλά ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα. Θα το δούμε.

Για τώρα δεν είναι διαθέσιμος, έτσι είναι τα πράγματα, έχουμε και άλλους κεντρικούς αμυντικούς. Όλα στην ομάδα είναι καλά, αλλά για τον Βίρτζιλ είναι δύσκολα. Έχει παίξει μεγάλο ποσοστό των αγώνων αυτά τα χρόνια. Δε μπορούμε να τον δούμε εντός γηπέδου, εκτός όμως θα τον δούμε».

Ο 31χρονος στόπερ έχει προστεθεί στη λίστα τω τραυματιών του Κλοπ. Ντιόγκο Ζότα, Λουίς Ντίας, Αρτούρ Μέλο, Νάμπι Κέιτα είναι οι υπόλοιποι απόντες.