Πολ Ονουάτσου: Ο νέος επιθετικός της Σαουθάμπτον που έγινε viral για το χειρότερο… χατ-τρικ όλων των εποχών! (vid)
i

Πολ Ονουάτσου/©Photo by Isosport/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Πολ Ονουάτσου: Ο νέος επιθετικός της Σαουθάμπτον που έγινε viral για το χειρότερο… χατ-τρικ όλων των εποχών! (vid)

Κώστας Τόπας 09:47 - 02.02.2023

Ο επιθετικός της Σαουθάμπτον, Πολ Ονουάτσου, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο μετά το βίντεο που τον δείχνει να πετυχαίνει το χειρότερο... χατ-τρικ όλων των εποχών.

Ο 28χρονος Νιγηριανός διεθνής θα αγωνίζεται πλέον στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Σαουθάμπτον, προερχόμενος από μια γεμάτη σεζόν με την Γκενκ, με 17 τέρματα, ενώ συνολικά σε 134 ματς είχε 85 γκολ και 10 ασίστ Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στη Μίντιλαντ με την οποία έγραψε 74 γκολ και 23 ασίστ σε 181 ματς.

Η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς, η οποία έβγαλε 18 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει, στηρίζεται στον Πολ Ονουάτσου, προκειμένου να την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της κατάταξης. Ενώ το ρεκόρ του στο σκοράρισμα είναι σίγουρα άξιο επαίνου, ο 28χρονος στράικερ έχει προσελκύσει τη μεγαλύτερη προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το περίεργο χατ-τρικ του εναντίον της Σεράινγκ Γιουνάιτεντ τον Σεπτέμβριο του 2021.

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Ονουάτσου αρχικά σκόραρε με πλασέ πάνω από τη γραμμή (αφότου χρειάστηκε τέσσερα κοντρόλ), με διπλή προσπάθεια σε τετ-α-τετ (αφότου είχε χάσει ξανά το κοντρόλ) και μ’ ένα πέναλτι στο κέντρο της εστίας…

Παρά το γεγονός ότι έγινε viral για ένα από τα λιγότερο εντυπωσιακά χατ-τρικ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Νιγηριανός επιθετικός σίγουρα γνωρίζει τον δρόμο για το γκολ. Σε όλη την καριέρα του, ο Ονουάτσου έχει σκοράρει 164 φορές σε 329 αγώνες.