«Βύθισε» τη Βαλένθια με ανατροπή και πάτησε εξάδα η Μπιλμπάο
i

Βαλένθια - Μπιλμπάο / Photo by Aitor Alcalde/Getty Images/Ideal Images

«Βύθισε» τη Βαλένθια με ανατροπή και πάτησε εξάδα η Μπιλμπάο

Sportal newsroom 23:56 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 12.02.2023

Η Μπιλμπάο έφυγε με το διπλό από το «Μεστάγια», επικρατώντας της Βαλένθια με 2-1 με ανατροπή και ανέβηκε στην εξάδα, ενώ οι «νυχτερίδες» έμειναν στις τελευταίες θέσεις.

Μεγάλο διπλό για την Μπιλμπάο, κατρακύλα για τη Βαλένθια! Οι Βάσκοι ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ αποχώρησαν με το «τρίποντο» από το «Μεστάγια» και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι «νυχτερίδες» γνώρισαν την τρίτη διαδοχική ήττα τους και έμειναν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατα στο παιχνίδι και ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 17ο λεπτό, με τον Καστιγιέχο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Μορίμπα.

Η Ρεάλ «γάζωσε» με 5-3 την Αλ Χιλάλ και έκανε το 5/5 σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
REST OF THE WORLD

23:06 - 11.02.2023

Η Ρεάλ «γάζωσε» με 5-3 την Αλ Χιλάλ και έκανε το 5/5 σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!

Τη νίκη με 5-3 πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλ Χιλάλ και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για όγδοη φορά στην ιστορία της, ενώ έκανε το 5/5 στους τελικούς του θεσμού.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση, με τον Γουίλιαμς να φέρνει το ματς στα ίσια στο 30', ενώ στο 72' ο Ινάκι έγινε δημιουργός και «σέρβιρε» στον Σανσέτ, που ολοκλήρωσε την ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Νωρίτερα, η Σεβίλλη πανηγύρισε εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Μαγιόρκα, ενώ η Μπέτις επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Αλμερία.

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Κομέρ, Μοριμπά, Μούσα(70’ Λάτο), Αλμέιδα, Λίνο, Καβάνι(16’ Ντούρο), Καστιγιέχο(70’ Κλάιφερτ).

Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος(89’ Παρέδες), Λέκουε, Άλβαρεθ, Βιβιάν, Βέσγκα, Σανσέτ, Μουνιαϊν(79΄Θουρουθέτα), Μπερενγκέρ(45’ Θαράγκα), Ν. Γουίλιαμς, Γκαρσία(61’ Ι. Γουίλιαμς).