Ο Αμπέλ Φερέιρα έριξε «άκυρο» στην Βαλένθια

Άμπελ Φερέιρα

i

Αμπέλ Φερέιρα/Ricardo Moreira/Getty Images

Ο Αμπέλ Φερέιρα έριξε «άκυρο» στην Βαλένθια

Sportal newsroom 22:36 - 06.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 06.02.2023

Η Βαλένθια χτύπησε την πόρτα του Αμπέλ Φερέιρα, όμως ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ δεν... ψήνεται ιδιαίτερα να πάρει τη θέση του Τζενάρο Γκατούζο.

Η Βαλένθια βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Τζενάρο Γκατούζο και μία από τις λύσεις που σκέφτηκαν οι νυχτερίδες, ήταν αυτή του Αμπέλ Φερέιρα. Σύμφωνα με τη «Super Deporte» οι «νυχτερίδες» θεώρησαν πως ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του Ιταλού και για αυτό του πρότειναν αυτή τη θέση.

Όμως ο Φερέιρα δεν... ψήθηκε να εγκαταλείψει τη θέση του στην Παλμέιρας και ως εκ τούτου έριξε «άκυρο» στον ισπανικό σύλλογο. Ο λόγος, όπως μεταφέρει το συγκεκριμένο Μέσο είναι πως ο 44χρονος τεχνικός είναι αρκετά ευχαριστημένος με την τρέχουσα ομάδα του και έχει σκοπό να εξαντλήσει όλο το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το 2024.

Και πως να μην είναι ικανοποιημένος, άλλωστε, ο Βραζιλιάνος τεχνικός με τη θητεία στη πατρίδα του, αφού από το 2020 που ανέλαβε την ομάδα όλα πάνε «ρολόι». Με 106 νίκες σε 180 παιχνίδια και μ.ο. δύο βαθμούς ανά παιχνίδι, το πέρασμα του από τη Serie A Brasileiro είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένο. Επιπλέον, στα τρία χρόνια που βρίσκεται εκεί, ο Φερέιρα έχει κατακτήσει στο σύνολο πέντε τίτλους.