Βάλτερ Καζαγκράντε: «Ο Νεϊμάρ είναι ένα κακομαθημένο παιδί»
i

Νεϊμάρ/©Twitter

Βάλτερ Καζαγκράντε: «Ο Νεϊμάρ είναι ένα κακομαθημένο παιδί»

Ανδρέας Σερεβέτας • 07:55 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός κατακεραυνώνει τον συμπατριώτη του μετά την αποβολή στο ματς με τη Στρασμπούρ.

Κατέκτησε το κύπελλο πρωταθλητριών με την Πόρτο το 1987. Έπαιξε με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986. Συνολικά 19 φορές με το εθνόσημο και σημείωσε 9 γκολ. Ο Βάλτερ Καζαγκράντε είναι πλέον σχολιαστής παιχνιδιών στην παρτίδα του. Δεν του άρεσε η αποβολή του Νεϊμάρ για «θέατρο» στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Στρασμπούρ και πήρε επίσημα θέση. 

Θύελλα αντιδράσεων στην Βραζιλία για το πάρτι που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:26 - 17.12.2022

Θύελλα αντιδράσεων στην Βραζιλία για το πάρτι που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό

Εντονες αντιδράσεις έφερε η επιλογή του Νεϊμάρ να διοργανώσει πάρτι στην πατρίδα του, λίγες μόλις ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Καζαγκράντε λοιπόν είπε τα εξής: «Ο Νεϊμάρ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι ένα κακομαθημένο παιδί εντός και εκτός γηπέδου. Όταν τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αναστατωμένος. Ήρθε στη Βραζιλία. Διοργάνωσε πάρτι. Πήγε και σε άλλα. Πολλοί ένιωσαν δέος για το ξεκίνημά του στη σεζόν. Σημείωσε γκολ και έδωσε ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Όμως σκόραρε μόνο δύο φορές στο Champions League εναντίον της Μακάμπι Χάιφα. Πάντα ήμουν καχύποπτος για αυτό το ξεκίνημα Ίσως θα επιστρέψει στη Βραζιλία για ένα πάρτι στο τέλος της χρονιάς, αφού θα είναι εκτός στο επόμενο ματς της Παρί. Η έλλειψη συγκέντρωσης του και ευθύνης είναι απίστευτη.»

Ο Καζαγκράντε έχει ασκήσει ξανά κριτική στον Νεϊμάρ. Ο σταρ της Παρί τον δικαιώνει μέχρι στιγμής με τις επιδόσεις του στα παιχνίδια και την συμπεριφορά του έξω από τον αγωνιστικό χώρο.