Ο Βασίλης Μπισμπίκης έξω από τη θύρα 13 την ώρα των επεισοδίων (vid)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έξω από τη θύρα 13 την ώρα των επεισοδίων (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:18 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 15.05.2023

Ο γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα Βασίλης Μπισμπίκης, βρισκόταν έξω από τη θύρα 13 την ώρα των επεισοδίων, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Super League, με μία εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη (1-1). Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, καθώς μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική (1-0), η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπεσε στη δεύτερη θέση κι έχασε το πρωτάθλημα.

Στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης στη Λεωφόρο, δημιουργήθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας, ενώ ο φακός έπιασε και τον Βασίλη Μπισμπίκη, να βρίσκεται έξω από τη θύρα 13 εκείνη την χρονική στιγμή. Να θυμίσουμε, η ένταση δημιουργήθηκε έξω από το γήπεδο και ξεκίνησε στο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του πρώτου 45λέπτου, ξεκίνησαν μάχες εκτός γηπέδου ανάμεσα σε οπαδούς και άνδρες των ΜΑΤ. Ουσιαστικά επιδόθηκαν σε έναν «κλεφτοπόλεμο» οπαδοί κι αστυνομία.

Τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν βεγγαλικά κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους οπαδούς, ενώ έπεσε κι ένα δακρυγόνο. Υπήρχαν οπαδοί που μπαινόβγαιναν στις θύρες, αλλά δεν έγιναν μάχες σώμα με σώμα. Όπως διακρίνεται κι από το παρακάτω βίντεο, ο 45χρονος ηθοποιός και γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα, βρέθηκε στο ματς και παρακολούθησε την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ήταν παρών και στα όσα διαδραματίστηκαν στην ανάπαυλα.