Nίκες τετράδας για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την εμβόλιμη 6η αγωνιστική

Nίκες τετράδας για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την εμβόλιμη 6η αγωνιστική

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:05 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 28.09.2023

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν σημαντικά τρίποντα στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική, τα οποία έφεραν τις δύο ομάδες στην 3η και 4η θέση της Stoiximan Super League, αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με θριαμβευτικό τρόπο από την Τρίπολη, εκεί όπου επικράτησε με 4-1 του Αστέρα και έσπασε το αρνητικό σερί που είχε στη συγκεκριμένη έδρα (χωρίς νίκη από το 2017). 

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, βρισκόμενη πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ωστόσο, το «τριφύλλι» έχει ματς λιγότερο κόντρα στον Ατρόμητο και επομένως μπορεί να αποκομίσει ένα επιπλέον τρίποντο.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρόμητου σε ένα ματς θρίλερ μέσα στην «OPAP Arena». Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τρία πέναλτι, με τις δύο ομάδες να ευστοχούν σε όλα (2-1) και την Ένωση να φεύγει με το τρίποντο. Ένα τρίποντο που έφερε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην τέταρτη θέση, με τους «κιτρινόμαυρους» να χρωστούν επίσης ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Γκατσίνοβιτς λύτρωσε την ΑΕΚ, 2-1 τον Ατρόμητο σε ματς - ροντέο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:40 - 28.09.2023

Ο Γκατσίνοβιτς λύτρωσε την ΑΕΚ, 2-1 τον Ατρόμητο σε ματς - ροντέο

Σε μία αναμέτρηση... φωτιά, που η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και ο Ατρόμητος πήγε να την τιμωρήσει, ο Γκατσίνοβιτς έδωσε τη λύση στην Ένωση από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις και οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με 2-1.

Τέλος, ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις νίκες με απίθανο τρόπο, νικώντας με 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Άλεξιτς στο 90+2'. Τα «Λιοντάρια» καταλαμβάνουν πλέον θέση στην πεντάδα, ισοβαθμώντας με τον ΟΦΗ στους 6 πόντους.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Stoiximan Super League:

H επόμενη αγωνιστική της Stoiximan Super League: