Ζήτησε την συνεπιμέλεια του παιδιού ο Βέρμπιτς, αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η δίκη

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς - Αλβίνα Τσαρένκο

i

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς - Αλβίνα Τσαρένκο/prinstcreen

Ζήτησε την συνεπιμέλεια του παιδιού ο Βέρμπιτς, αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η δίκη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:46 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 01.04.2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς φαίνεται να ζήτησε την συνεπιμέλεια του παιδιού από την Αλβίνα, αφού η δίκη μεταξύ των δύο αναβλήθηκε.

Νέα τροπή πήρε το σήριαλ «Βέρμπιτς - Αλβίνα» με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να ζητάει από το δημοφιλές μοντέλο, μέσω των δικηγόρων του, την συνεπιμέλεια του παιδιού τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal. Αυτό συνέβη αφού πρώτα η δίκη μεταξύ των δύο αναβλήθηκε και ως εκ τούτου προτάθηκε η εν λόγω λύση από μεριάς του παίκτη.

Διαψεύδει τα όσα λέει ο Βέρμπιτς η Αλβίνα: «Πήγε να με βάλει φυλακή και τελικά κρατήθηκε ο ίδιος»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:56 - 20.03.2023

Διαψεύδει τα όσα λέει ο Βέρμπιτς η Αλβίνα: «Πήγε να με βάλει φυλακή και τελικά κρατήθηκε ο ίδιος»

Μέσω του Sportal η Αλβίνα Τσαρένκο απάντησε στη μήνυση του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, τονίζοντας πως η ίδια θα μπορούσε να του προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά το βράδυ που οι δύο τους βρέθηκαν στο τμήμα.

Aυτό σημαίνει πως ο ίδιος επιθυμεί να μοιράζονται τα πάντα όσον αφορά το παιδί, όπως για παράδειγμα τον χρόνο τον οποίο θα βρίσκεται με έναν τους δύο ή τα έξοδα που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια της ανάθρεψης του. Μία πρόταση που φαίνεται όμως να προβληματίζει την Αλβίνα, η οποία φοβάται για το κατά πόσο οι συνήθειες του 29χρονου θα μπουν εμπόδιο στη σωστή φροντίδα του παιδιού. 

Η ίδια τονίζει πως οι δικηγόροι της την συμβούλεψαν ότι ο Βέρμπιτς δεν είναι ικανός να μεγαλώσει ένα παιδί, κάτι που φαίνεται να πιστεύει και εκείνη. Ενδοιασμοί της αποτελούν για παράδειγμα οι αγώνες του παίκτη ή το γεγονός πως ο ο Σλοβένος θα εγκαταλείπει το μωρό στη μπέιμπι σίτερ και δεν θα ασχολείται καθόλου μαζί του. Επιπλέον, η Αλβίνα θεωρεί πως αυτή η κίνηση ήρθε με σκοπό να γλυτώσει ο ίδιος τη διατροφή, αλλά και να σταματήσει - όπως τόνισε η ίδια - να ντροπιάζεται στα δικαστήρια.