Βερστράτε: «Μια ισοπαλία που μοιάζει με ήττα»

Βερστράτε

i

© Intime

Βερστράτε: «Μια ισοπαλία που μοιάζει με ήττα»

Αλέξης Σαββόπουλος 21:00 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 01.10.2023

Απόλυτα κυνικός ο Βέλγος στις δηλώσεις του μετα την ισοπαλία με την Κηφισιά.

Απογοητευμένος ήταν ο Μπίργκερ Βερστράτε στις δηλώσεις του στη Nova μετά την ισοπαλία με την Κηφισιά. Ο Βέλγος τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο: «Αυτή η ισοπαλία μοιάζει με ήττα για εμάς…  Αν δούμε το πρώτο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε όμως την αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στα δύο ημίχρονου. Κατηγορούμε μόνο τον εαυτό μας και κανέναν άλλο. Θα πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να προχωρήσουμε”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του 29χρονου μέσου.

Για την πτώση της απόδοσης του Αρη στο δεύτερο μέρος είπε ότι, “αν το ήξερα, θα το εξηγούσα.  Το πρώτο μέρος πήγε πολύ καλά στην τοποθέτησή μας στον χώρο, στην κατοχή της μπάλας και στη δημιουργία χώρων. Στο δεύτερο δυστυχώς δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Προσπαθούσαμε μόνο με μακρινές μπαλιές. Δεν είναι αυτός ο Αρης που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο.

Αν είχαμε κερδίσει, θα πηγαίναμε στη διακοπή με άλλη διάθεση για να δουλέψουμε. Ολη η ομάδα είναι απογοητευμένη. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε κανέναν άλλον πέραν του εαυτού μας».