Μάντζιος: «Δεν είναι καλό για εμάς το αποτέλεσμα, φάνηκε η έλλειψη φρεσκάδας»
i

© Intime

Μάντζιος: «Δεν είναι καλό για εμάς το αποτέλεσμα, φάνηκε η έλλειψη φρεσκάδας»

Sportal newsroom 20:06 - 01.10.2023

Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ισοπαλία του Άρη με την Κηφισιά και στάθηκε στην κούραση της ομάδας του.

Άρης και Κηφισιά ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» το βράδυ της Κυριακής (1/10) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League και αυτό το αποτέλεσμα δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova, στάθηκε στην κούραση των παικτών του.

«Δεν ήρθε η νίκη ενώ ξεκινήσαμε καλά και βάλαμε γκολ νωρίς. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί. Φάνηκε η έλλειψη φρεσκάδας. Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το ματς, δεχτήκαμε γκολ ισοφάρισης.

Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα που πρέπει να αποδεχθούμε. Μας επηρεάζει ψυχολογικά. Θέλαμε να κερδίσουμε, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε στην διακοπή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια ωραία ατμόσφαιρα, σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ακολουθήσαμε καλά το πλάνο, δεν αντιδράσαμε καλά στο γκολ αλλά γενικά είχαμε τον έλεγχο. Ο Άρης έχει την ποιότητα να σου προκαλέσει προβλήματα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε πολλή βοήθεια από τα εξτρέμ μας και είχαμε πρόβλημα στην τελική φάση. Στο δεύτερο μέρος ηρεμήσαμε, φτιάξαμε φάσεις και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Θεωρώ πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, ειδικά σε μια τέτοια έδρα. Δείξαμε ότι το πιστεύουμε σε μια δύσκολη έδρα»