Ο Βέχορστ «λύγισε» στο πρώτο του γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» μετά την κριτική που δέχθηκε (vids)

Βουτ Βέχορστ

i

Βουτ Βέχορστ/©Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images/Ideal Images

Ο Βέχορστ «λύγισε» στο πρώτο του γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» μετά την κριτική που δέχθηκε (vids)

Κώστας Τόπας 11:24 - 10.03.2023

Ο Βουτ Βέχορστ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες δέχθηκε έντονη κριτική από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα, μετά το πρώτο γκολ που σημείωσε στο «Ολντ Τράφορντ».

Μετά τον διασυρμό στο «Άνφιλντ», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε στην Μπέτις και αγκάλιασε την πρόκριση στους «8» του Europa League, επικρατώντας με 4-1. Ο Βουτ Βέχορστ ήταν αυτός ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Ολλανδός επιθετικός εμφανίστηκε συγκινημένος κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του, μιας κι αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στο «Ολντ Τράφορντ». Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο 30χρονος στράικερ, ο οποίος πλέον μετράει δύο γκολ με τους «κόκκινους διαβόλους» απήλαυσε την ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς της ομάδας του να φωνάζουν «Αγαπάμε τον Βέχορστ».

Ολα αυτά λίγες ημέρες αφότου ο Ολλανδός επιθετικός δέχθηκε έντονη κριτική για το γεγονός ότι άγγιξε το περίφημο σήμα «This is Anfield» πριν από την ταπεινωτική ήττα με 7-0 από την Λίβερπουλ, και κατηγορήθηκε ότι δεν κατάλαβε την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων.