Τρίζει η «καρέκλα» του Βιεϊρά στην Κρίσταλ Πάλας, κρίσιμο το ματς κόντρα στην Άρσεναλ

Πατρίκ Βιεϊρά

i

Screenshot

Τρίζει η «καρέκλα» του Βιεϊρά στην Κρίσταλ Πάλας, κρίσιμο το ματς κόντρα στην Άρσεναλ

Πάνος Μαλακτάρης • 15:26 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ιδιαίτερα επισφαλής η θέση του Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας μετά το σερί 12 αγώνων χωρίς νίκη

Το κλίμα στην Κρίσταλ Πάλας έχει βαρύνει πολύ μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ του νοτίου Λονδίνου, Στιβ Πάρις, να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με τη συνολική εικόνα της ομάδας. Πιο ειδικά, δεν κρύβεται η δυσαρέσκεια και για τον προπονητή της ομάδας, τον Γάλλο Πατρίκ Βιεϊρά

Πρώην παίκτης της Τότεναμ είναι σίγουρος πως η Άρσεναλ θα «λιποθυμήσει» στην κούρσα του πρωταθλήματος
PREMIER LEAGUE

19:30 - 14.03.2023

Πρώην παίκτης της Τότεναμ είναι σίγουρος πως η Άρσεναλ θα «λιποθυμήσει» στην κούρσα του πρωταθλήματος

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Τζέιμι Ο΄Χάρα, εξέφρασε την άποψη του πως η Άρσεναλ θα «λιποθυμήσει» στη μάχη του τίτλου και η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι η ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Οι «αετοί» του Croydon αγνοούν τη γεύση της νίκης εδώ και 12 παιχνίδια, έχοντας φτάσει να βρίσκονται μόλις 3 βαθμούς από το όριο της ζώνης του υποβιβασμού. Η χθεσινοβραδινή (15/3) ήττα στο Μπράιτον από την ομώνυμη ομάδα -και μισητή αντίπαλο της Πάλας- φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με την απογοήτευση να είναι διάχυτη σε όλη την ομάδα. Ήταν μάλιστα το 4ο σερί παιχνίδι στο οποίο οι Λονδρέζοι δε βρήκαν καν δίχτυα

Ο κύριος Πάρις είναι σύμφωνα με ρεπορτάζ της Guardian πολύ απογοητευμένος και για πρώτη φορά σκέφτεται την απομάκρυνση του Βιεϊρά από τον πάγκο της ομάδας, ως ένα «ηλεκτροσόκ» που θα μπορούσε να την ξυπνήσει για τη δύσκολη όπως αναμένεται συνέχεια, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο (19/3) ματς- φωτιά απέναντι στην πρωτοπόρο Άρσεναλ, πάλι εκτός έδρας. Στο στόχαστρο του προέδρου έχουν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήδη μπει τα ονόματα του προπονητή της -πρωτοπόρου της Championship- Μπέρνλι, Βενσάν Κομπανί, όσο και αυτό του Μάικλ Κάρικ της Μίντλεσμπρο, για του οποίου την εντυπωσιακή απόδοση σας έχουμε ήδη ενημερώσει σχετικά. 

Ο δε Βιεϊρά, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ρόι Χόντγκσον στον πάγκο της Πάλας το 2021, είδε την πρώτη του χρονιά να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη αφού οδήγησε την ομάδα του στη 12η θέση της Premier League αλλά και στα ημιτελικά του FA Cup. Από μεριάς του, λέγεται πως και αυτός είναι απογοητευμένος με την πενιχρή ενίσχυση της ομάδας στα μεταγραφικά παράθυρα τόσο του καλοκαιριού, όσο και του Ιανουαρίου. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, μετά και την επερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση στο Emirates.