Σοκ στον ΠΑΟΚ: Εκτός 4-6 εβδομάδες ο Βιεϊρίνια!
i

Αντρέ Βιερϊνια/©Intime

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Εκτός 4-6 εβδομάδες ο Βιεϊρίνια!

Sportal newsroom 15:15 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 31.01.2023

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες μετά την κάκωση δευτέρου βαθμού που υπέστη στον έσω πλάγιο!

Ο 37χρονος Πορτογάλος μπακ πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, αντικαθιστώντας τον Ράφα Σοάρες. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από τον Νταμπό κι αμέσως σήμανε… συναγερμός στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο Βιεϊρίνια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου να τον περάσει εκτός αγωνιστικού χώρος, βάζοντας τον Ιβάν Νάσμπεργκ στη θέση του. Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε σε μαγνητική στην οποία επιβεβαιώθηκε πως υπέστη κάκωση δεύτερου βαθμού στον έσω πλάγιο, και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για ένα μήνα.

«O Αντρέ Βιεϊρίνια υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία επιβεβαίωσε πως έχει κάκωση 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες, ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στις θεραπείες», αναφέρει η σχετική ενημέρωση των «ασπρόμαυρων».