Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια!

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

©intime

Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια!

Μάνος Τσαλγατίδης 14:29 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 30.06.2023

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη και συμφώνησαν την παραμονή του Πορτογάλου στον ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ για ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αφού μετά από συνομιλία του με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Πορτογάλος captain εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά με τα «ασπρόμαυρα», κάτι που έγινε αποδεκτό απο τον ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Έτσι θα γίνει προσπάθεια να μεταφερθεί άμεσα η συμφωνία αυτή και στο χαρτί, προκειμένου να «πέσουν» οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, και ακολούθως ο Αντρέ Βιεϊρίνια να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην πατρίδα του μαζί με τη κόρη του προκειμένου να περάσει χρόνο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Ωστόσο, πλέον στόχος όλων είναι να καταφέρουν να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον θεωρεί σημαντικό κομμάτι του γκρουπ.

Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν φτάσει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή, και πλέον απομένει η συμφωνία του ίδιου του παίκτη με την ομάδα.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι το deal να έχει κλείσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (4/7), για να βρίσκεται στις πρώτες ημέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.