Βιλγιάνεν: «Το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είναι το σημαντικότερο στην καριέρα μου»
i

Ο Πέτρι Βιλγιάνεν / © Youtube

Βιλγιάνεν: «Το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ είναι το σημαντικότερο στην καριέρα μου»

Sportal newsroom 17:43 - 26.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 26.01.2023

Ο Πέτρι Βιλγιάνεν που θα διευθύνει τη ρεβάνς Κυπέλλου στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, τόνισε ότι το εν λόγω παιχνίδι θα είναι το σημαντικότερο στην καριέρα του.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (26/1, 19:30) στη Λεωφόρο για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς στην Τούμπα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα το διευθύνει ο Πέτρι Βιλγιάνεν, ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Φινλανδίας τόνισε πως αυτό θα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του.

Ο Μαντσίνι φέρνει στον Παναθηναϊκό όσα του λείπουν από Παλάσιος, Βέρμπιτς και Μπερνάρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:20 - 26.01.2023

Ο Μαντσίνι φέρνει στον Παναθηναϊκό όσα του λείπουν από Παλάσιος, Βέρμπιτς και Μπερνάρ

Ο Μαντσίνι ήταν ένας παίκτης που όχι μόνο έλειπε αλλά και είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Τι λένε οι αριθμοί του σε σχέση με τους Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Αϊτόρ, το Impact Score του CIES και το στοίχημα του Γιοβάνοβιτς με τον Αργεντίνο στο χορτάρι.

«Φυσικά, το παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Europa League ήταν μία σπουδαία εμπειρία (αναφέρεται στο Ντάνταλκ – Μόλντε τον Οκτώβριο του 2020), αλλά το παιχνίδι αυτό είναι το σημαντικότερο στην καριέρα μου. 

Το παιχνίδι του ελληνικού Κυπέλλου είναι μία μεγάλη απόδειξη πως μπορώ να τα πάω καλά σε αυτό το επίπεδο αλλά και πως τα πράγματα πάνε καλά στη φινλανδική διαιτησία. Ο στόχος μου είναι να φτάσω όσο μια μακριά γίνεται στην διαιτητική μου καριέρα.

Είναι καλό να περπατάς στα βήματα του Ματίας (σ.σ Γκεστράνιους) και προσπαθώ να φτάσω όσο πιο μακριά, γιατί όχι και ακόμα και πιο μακριά από ό,τι προχώρησε ο ίδιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φινλανδός ρέφερι.