Μαντσίνι σε Γιοβάνοβιτς: «Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ»
i

Ντάνιελ Μαντσίνι / © Intime

Μαντσίνι σε Γιοβάνοβιτς: «Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έθεσε αυτόν στη διάθεση του προπονητή για τον προημιτελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ.

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι και ο ποδοσφαιριστής τέθηκε αμέσως στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κατά παρέκκλιση των αρχών του Σέρβου, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ίσως να κάτσει στον πάγκο στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαντσίνι προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα πράσινα την Τετάρτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης», όπου είχε και την πρώτη δια ζώσης συνομιλία του με τον νέο προπονητή του.

Από τον Λουκανίδη στον Μαντσίνι: Οι παίκτες που έκαναν το δρομολόγιο Βικελίδης - Λεωφόρος και το αντίστροφο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:21 - 26.01.2023

Από τον Λουκανίδη στον Μαντσίνι: Οι παίκτες που έκαναν το δρομολόγιο Βικελίδης - Λεωφόρος και το αντίστροφο (vid)

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και με αφορμή τη μεταγραφή του 26χρονου Αργεντινού, το Sportal παρουσιάζει τους παίκτες που μετακόμισαν από το Βικελίδης στη Λεωφόρο και το αντίστροφο.

Ο Σέρβος ήθελε να μάθει για την αγωνιστική κατάσταση του Μαντσίνι και πως ένιωθε. Διότι όλα εξελίχτηκαν γρήγορα και από το Νέο Ρύσιο και από την προετοιμασία για το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό, ο 26χρονος παίκτης βρέθηκε στην Αθήνα.

Ο Μαντσίνι έχει εξαιρετική διάθεση και ανυπομονεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Έχει τόσο έντονη επιθυμία για να ενταχτεί στις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού, που επισήμανε προς τον Γιοβάνοβιτς ότι «θέλω πολύ να παίξω με τον ΠΑΟΚ».

Από τη μία, ο Γιοβάνοβιτς χάρηκε για την όρεξη του Μαντσίνι. Από την άλλη, προβληματίζεται για την ταχύτητα της ενσωμάτωσης του Αργεντινού στην ομάδα του. Ο Σέρβος δίνει ένα περιθώριο προσαρμογής σε κάθε καινούργιο ποδοσφαιριστή, αλλά το αποψινό ματς δεν έχει… αύριο, οπότε ίσως ο Ιβάν να κάνει μία μικρή «έκπτωση» στη φιλοσοφία του.