«Συναγερμός» στη Ρεάλ με τον τραυματισμό του Βινίσιους: «Είναι ο ίδιος με την προηγουμένη φορά» (vids)

«Συναγερμός» στη Ρεάλ με τον τραυματισμό του Βινίσιους: «Είναι ο ίδιος με την προηγουμένη φορά» (vids)

Κώστας Τόπας 08:49 - 17.11.2023

Ο Βινίσιους δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία μιας και λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας τραυματίστηκε κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Ασχημα νέα για την Ρεάλ Μαδρίτης από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Βινίσιους αποσύρθηκε περίπου μισή ώρα μετά τον αγώνα μεταξύ Βραζιλίας και Κολομβίας λόγω τραυματισμού. Ο αστέρας των Μαδριλένων ξάπλωσε στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορούσε να συνεχίσει και όπως φάνηκε πρόκειται για τραυματισμό στον αριστερό μηρό.

Ο Βραζιλιάνος αντικαταστάθηκε από τον Ζοάο Πέδρο και κατέληξε να κάθεται στον πάγκο μέχρι το ημίχρονο, όταν πήγε στα αποδυτήρια με έναν επίδεσμο πάγου στον αριστερό του μηρό. Ο τραυματισμός του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης προστίθεται στην απώλεια του συμπαίκτη του Καμαβινγκά, ο οποίος επέστρεψε κι αυτός από το στρατόπεδο της Γαλλίας  με προβλήματα. 

Ο μέσος των «μερένχες» υπέστη διάστρεμμα στο γόνατο και μπορεί να μείνει εκτός έως και δύο μήνες. Από την άλλη, το μέγεθος του τραυματισμού του Βινίσιους δεν είναι ακόμη γνωστό.

«Νομίζω ότι είναι ο ίδιος τραυματισμός με την προηγούμενη φορά. Δέχτηκα ένα χτύπημα και ένιωσα άσχημα»

Ο Βινίσιους εξήγησε στον Τύπο τη φυσική του κατάσταση μετά την αποχώρησή του από τον αγώνα: «Νομίζω ότι είναι το ίδιο με την προηγούμενη φορά. Δέχτηκα ένα χτύπημα εκεί και πόνεσα λίγο αργότερα. Αύριο θα κάνουμε δοκιμές για να δούμε πώς θα πάω», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

 Αναφορικά με τον επόμενο αγώνα της Βραζιλίας με την Αργεντινή, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναγνώρισε ότι «Είναι δύσκολο να είμαι εκεί... οι γιατροί μου είπαν ότι είναι δύσκολο. Όλα όμως θα δοκιμαστούν».