«Μένει εκτός για το υπόλοιπο του 2023 ο Καμαβινγκά»

Εντουαρντό Καμαβινγκά

i

Εντουαρντό Καμαβινγκά/ ©Intime

«Μένει εκτός για το υπόλοιπο του 2023 ο Καμαβινγκά»

Κώστας Τσιακλής 14:13 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 16.11.2023

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά χτύπησε στην προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας και σύμφωνα με ισπανικό μέσο ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2023.

Ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού ο Εντουάρντο Καμαβινγκά αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας. 

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα ο τραυματισμός στο γόνατο του άσου των Μαδριλένων προήλθε από σύγκρουση με τον Ουσμάν Ντεμπελέ της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Καμαβινγκά είχε συνομιλήσει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντιντιέ Ντεσάν και του είπε πως δεν είναι κάτι το σοβαρό ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε άμεσα ο ποδοσφαιριστής να μεταφερθεί στη Μαδρίτη για να περάσει από μαγνητική εξέταση,

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, Relevo, ο Καμαβινγκά αναμένεται να μην αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2023 και προστίθεται στη λίστα των απουσιών. Υπενθυμίζουμε ότι οι Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο υπέστησαν ρήξη χιαστού ενώ στα πιτς βρίσκονται αυτή τη στιγμή και οι Αουρελιέν Τσουαμενί, Άρντα Γκιουλέρ και Τζουντ Μπέλιγχαμ. 

Όπως αναφέρεται ο Καμαβινγκά είναι αμφίβολος ακόμα και για τα παιχνίδια του Super Cup Ισπανίας που θα διεξαχθούν στο διάστημα 10-14 Ιανουαρίου. Στα ημιτελικά οι «μερένγκες» θα αντιμετωπίσουν τη συμπολίτισσα, Ατλέτικο ενώ αν προκριθεί στον τελικό τότε θα παίξει με Μπαρτσελόνα ή Οσασούνα

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο τότε ο Καμαβινγκά θα απουσιάσει σίγουρα από επτά παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα μέσα στο 2023 η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα κατά σειρά τις Κάντιθ, Γρανάδα, Ρεάλ Μπέτις, Βιγιαρεάλ, Αλαβές ενώ στο Champions League θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους κόντρα σε Νάπολι και Ουνιόν Βερολίνου.

Τουράμ ο αντί-Καμαβινγκά στην Εθνική Γαλλίας

Ο τραυματισμός του Καμαβινγκά δημιούργησε ένα κενό στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τα ματς κόντρα σε Ελλάδα και Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο Ντιντιέ Ντεσάν αποφάσισε να καλέσει τον άσο της Νις, Κεφρέν Τουράμ, ο οποίος το καλοκαίρι ήταν ένας από τους παίκτες που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ

Η ατζέντης του Χάαλαντ αποκάλυψε γιατί βρέθηκε στο «Μπερναμπέου» - Τι είπε για το μέλλον του Χάαλαντ
PREMIER LEAGUE

13:48 - 16.11.2023

Η ατζέντης του Χάαλαντ αποκάλυψε γιατί βρέθηκε στο «Μπερναμπέου» - Τι είπε για το μέλλον του Χάαλαντ

Η ατζέντης του Έρλινγκ Χάαλαντ παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί είχε παρευρεθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Με την Εθνική Γαλλίας ο Τουράμ έχει παίξει μόλις ένα λεπτό στο παιχνίδι της πρεμιέρας των προκριματικών απέναντι στην Ολλανδία, εκεί όπου οι «τρικολόρ» επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-0.