Ο Τουράμ είναι ο αντί-Καμαβινγκά στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το ματς με την Ελλάδα

Κεφρέν Τουράμ

i

©printscreen

Ο Τουράμ είναι ο αντί-Καμαβινγκά στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το ματς με την Ελλάδα

Κώστας Τσιακλής 10:52 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 16.11.2023

Ο Κεφρέν Τουράμ θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Εντουάρντο Καμαβινγκά στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για τα ματς με Ελλάδα και Γιβραλτάρ.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Εντουάρντο Καμαβινγκά στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα την Πέμπτη (16/11) ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης μετά από σύγκρουση με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο νεαρός μέσος μίλησε με τον προπονητή του, Ντιντιέ Ντεσάν και κρίθηκε ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό παρά την αποχώρηση του από την προπόνηση.

Η Ρεάλ πάντως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και έτσι επικοινώνησε με τη Γαλλία και ζήτησε ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει άμεσα στην Ισπανία για να περάσει από μαγνητική εξέταση ώστε να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος. Κάπως έτσι ο Καμαβινγκά θα μείνει εκτός τόσο από τον αγώνα με το Γιβραλτάρ (18/11), όσο και από το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας (21/11) για τα προκριματικά του Euro 2024. 

Ο Ντεσάν λοιπόν κλήθηκε να επιλέξει γρήγορα τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Καμαβινγκά στην αποστολή. Αυτός όπως ανακοινώθηκε από την Εθνική Γαλλίας είναι ο Κεφρέν Τουράμ που αγωνίζεται στη Νις. Ο 22χρονος άσος έχει πραγματοποιήσει μόλις μια συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών και αυτή ήταν ενός λεπτού στη νίκη επί της Ολλανδίας με 4-0 τον περασμένο Μάρτιο! Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι για τον ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί έντονα η Λίβερπουλ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντεσάν είχε αναγκαστεί να προβεί σε ακόμα μια αλλαγή στην αρχική αποστολή αφού ο Ιμπραχίμα Κονατέ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα αντικατασταθεί από τον Αξέλ Ντισασί. 

Η αποστολή της Γαλλίας για τα ματς με Ελλάδα και Γιβραλτάρ:

Τερματοφύλακες: Αρεολά, Μενιάν, Σαμπά

Αμυντικοί: Κλάους, Λουκάς Ερναντές, Τεό Ερναντές, Ντισασί, Κουντέ, Σαλιμπά, Τοντιμπό, Ουπαμεκανό

Μέσοι: Τουράμ, Φοφανά, Καμαρά, Ραμπιό, Ζαϊρέ Εμερί

Επιθετικοί: Κομάν, Ντεμπελέ, Ζιρού, Γκριεζμάν, Κολό Μουανί, Εμπαπέ, Τουράμ