Πρόβλημα με τον Σιώπη στην Εθνική Ελλάδας

Πρόβλημα με τον Σιώπη στην Εθνική Ελλάδας

Γιώργος Σακελλαρίου 21:38 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 15.11.2023

Ο Μανώλης Σιώπης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Ένα απρόοπτο υπήρξε στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Μανώλης Σιώπης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, διότι ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη, στο γήπεδο του Πανιωνίου ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία την Παρασκευή και το παιχνίδι των European Qualifiers με την Γαλλία την προσεχή Τρίτη 21 του μήνα στην OPAP Arena.

Το πρόβλημα δεν φαντάζει σοβαρό, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ, αναμένεται να προφυλάξει τον έμπειρο μέσο της Κάρντιφ στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία, ενώ σε ό,τι αφορά το ματς με τους τρικολόρ, όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα πάρει μέρος στις προπονήσεις από το Σάββατο.  

Η συνάντηση των ονείρων μας: Οι πρωταθλητές Ευρώπης φέρνουν Ζιντάν, Ζλάταν, Φίγκο στην Ελλάδα για τα 20 χρόνια EURO
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:16 - 15.11.2023

Η συνάντηση των ονείρων μας: Οι πρωταθλητές Ευρώπης φέρνουν Ζιντάν, Ζλάταν, Φίγκο στην Ελλάδα για τα 20 χρόνια EURO

Οι ποδοσφαιριστές θρύλοι που έβγαλαν τους Έλληνες στους δρόμους το 2004 ετοιμάζουν τις τελικές λεπτομέρειες της γιορτής για τη συμπλήρωση των 20 ετών και θα φέρουν στην Αθήνα ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Στην αυριανή προπόνηση, παράλληλα, αναμένεται να προχωρήσει σε δηλώσεις ο Πογέτ για το φιλικό και ενδέχεται να αναφερθεί και στο θέμα με τον συνεργάτη του Μαουρίσιο Ταρίκο, για τον οποίο ο Ουρουγουανός προπονητής άναψε «φωτιές» στην Εθνική.