Ολική ρήξη Πογέτ – ΕΠΟ: «Ο βοηθός μου είναι οκτώ μήνες απλήρωτος από την Ομοσπονδία και δεν είναι εδώ!»

Γκουστάβο Πογέτ

i

©intime

Ολική ρήξη Πογέτ – ΕΠΟ: «Ο βοηθός μου είναι οκτώ μήνες απλήρωτος από την Ομοσπονδία και δεν είναι εδώ!»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:52 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 13.11.2023

Ραγίζει οριστικά το γυαλί των σχέσεων ανάμεσα στον Γκουστάβο Πογέτ και την ΕΠΟ! Στο πλαίσιο των δηλώσεων του Ουρουγουανού προπονητή στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Ομοσπονδιακός «κάρφωσε» την Ομοσπονδία λέγοντας πως ο βοηθός του, Μαουρίτσιο Ταρίκο απουσιάζει, διότι είναι οκτώ μήνες απλήρωτος!

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει στις 17/11 τη Νέα Ζηλανδία για μία φιλική αναμέτρηση, λίγες μέρες πριν από την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 με τη Γαλλία στην «OPAP Arena». Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει των αγώνων όμως, ο Γκουστάβο Πογέτ ανέφερε στο τέλος πως ο βοηθός του στη σημερινή (13/11) προπόνηση δεν ήταν παρών. 

«Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ γιατί είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, επομένως δεν είναι εδώ», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο λόγος της απουσίας του ήταν το γεγονός πως ο βοηθός του, Μαουρίσιο Ταρίκο είναι απλήρωτος οχτώ μήνες, κάτι που τον ανάγκασε να μην βρεθεί στη σημερινή προπόνηση. Αυτό το συμβάν επιβεβαιώνει τη ρήξη που υπάρχει μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ

ΕΠΟ: «Ζητάμε από τον βοηθό να βγάλει ΑΦΜ για να πληρωθεί και δεν το κάνει! Κινδυνεύουμε, αν τον πληρώσουμε όπως θέλει εκείνος»
EURO

17:51 - 13.11.2023

ΕΠΟ: «Ζητάμε από τον βοηθό να βγάλει ΑΦΜ για να πληρωθεί και δεν το κάνει! Κινδυνεύουμε, αν τον πληρώσουμε όπως θέλει εκείνος»

Απάντηση στις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ έδωσε η ΕΠΟ, η οποία υποστήριξε πως ο λόγος που παραμένει απλήρωτος ο Μαουρίσιο Ταρίκο είναι ότι δεν βγάζει ΑΦΜ.

Σύμφωνα με την ΕΠΟ ωστόσο ο λόγος που ο Ταρίκο είναι απλήρωτος αφορά διαδικαστικά ζητήματα, καθώς ο συνεργάτης του Ουρουγουανού δεν έχει ΑΦΜ. 

Δείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Γκουστάβο Πογέτ στο Sportal: