ΕΠΟ: «Ζητάμε από τον βοηθό να βγάλει ΑΦΜ για να πληρωθεί και δεν το κάνει! Κινδυνεύουμε, αν τον πληρώσουμε όπως θέλει εκείνος»

Τάκης Μπαλτάκος

i

ΕΠΟ

ΕΠΟ: «Ζητάμε από τον βοηθό να βγάλει ΑΦΜ για να πληρωθεί και δεν το κάνει! Κινδυνεύουμε, αν τον πληρώσουμε όπως θέλει εκείνος»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:51 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 13.11.2023

Απάντηση στις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ έδωσε η ΕΠΟ, η οποία υποστήριξε πως ο λόγος που παραμένει απλήρωτος ο Μαουρίσιο Ταρίκο είναι ότι δεν βγάζει ΑΦΜ.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ, με αφορμή τις δηλώσεις του για τον βοηθό προπονητή του, Μαουρίσιο Ταρίκο, στις οποίες υποστήριξε πως ο συνεργάτης του είναι απλήρωτος.

Η ΕΠΟ είχε άμεση απάντηση στο ζήτημα και υποστήριξε πως ο λόγος για τον οποίο ο βοηθός του δεν έχει πληρωθεί είναι διαδικαστικού θέματος. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο Ταρίκο δεν έχει πληρωθεί, αφού ο ίδιος δεν έχει εκδώσει ακόμα ΑΦΜ. Μάλιστα, ο συνεργάτης του Πογέτ φαίνεται να ζήτησε να πληρωθεί με έναν δικό του διαφορετικό τρόπο, ο οποίος θα παρέπεμπε σε ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος. 

Αναλυτικά η ΕΠΟ αναφέρει: 

«Ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν πληρώνεται γιατί υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα, αφού δεν έχει βγάλει ελληνικό ΑΦΜ. Ζητάει να πληρωθεί σε μία ξένη εταιρία και κάτι τέτοιο δεν γίνεται να συμβεί, διότι θα είναι σαν να κάνουμε ξέπλυμα "βρώμικου" χρήματος. Του ζητάμε επανειλημμένα να βγάλει ελληνικό ΑΦΜ και δεν το κάνει». 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη. Αυτό που μένει να φανεί είναι το πως θα ολοκληρωθεί αυτή η κόντρα και αν θα έχει αίσιο τέλος.