Πογέτ: «Να προετοιμαστούμε για τον Μάρτιο»

O Γκουστάβο Πογέτ

i

© Intime

Πογέτ: «Να προετοιμαστούμε για τον Μάρτιο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:42 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 13.11.2023

Για τη «μάχη» με τις Νέα Ζηλανδία και την Γαλλία μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για την ΕΠΟ

Η Ελλάδα καλείται να αντιμετωπίσει τις Νέα Ζηλανδία και Γαλλία, με την μία αναμέτρηση να είναι φιλικού χαρακτήρα και την άλλη για τα προκριματικά του Euro.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για τους αγώνες και μεταξύ άλλων - δίχως να ρωτηθεί - αναφέρθηκε στον βοηθό του και υποστήριξε πως είναι απλήρωτος για διάστημα οκτώ μηνών. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: «Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Για τη Γαλλία: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες»

Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία». 

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς. 

Για τον βοηθό του: «Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ γιατί είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, επομένως δεν θα βρεθεί στις προπονήσεις»