Αγωνία στη Γαλλία για Καμαβινγκά πριν τα ματς με Ελλάδα και Γιβραλτάρ – Χτύπησε στο γόνατο

Αγωνία στη Γαλλία για Καμαβινγκά πριν τα ματς με Ελλάδα και Γιβραλτάρ – Χτύπησε στο γόνατο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:41 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 15.11.2023

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά αποχώρησε από την προπόνηση της Γαλλίας, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι ανησυχητικός ο τραυματισμός ενόψει των αγώνων με Γιβραλτάρ κι Ελλάδα.

Στην προπόνηση της Γαλλίας ο τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάμπ και οι συνεργάτες του πάγωσαν όταν είδαν τον Εντουάρντο Καμαβινγκά στο έδαφος.

Σε μία μονομαχία με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο νεαρός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και των «τρικολόρ» τραυματίστηκε και βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Πήγε να σηκωθεί, αλλά πονούσε πολύ κι έτσι έπεσε ξανά στο χορτάρι. Έτσι, η προπόνηση τελείωσε γι’ αυτόν εκείνη την ώρα, ενώ το ιατρικό τιμ έσπευσε άμεσα να διαπιστώσει την κατάστασή του.

Ο Ντεσάμπ στη συνέχεια πήγε κοντά στον Καμαβινγκά και συνομίλησε μαζί του. Ο παίκτης έλεγε «είναι εντάξει, είναι εντάξει το πόδι μου», στον προπονητή του, όμως, κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, όμως, με το Γιβραλτάρ ενδέχεται ο παίκτης της Βασίλισσας να μείνει εκτός και να παίξει κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.

Να θυμίσουμε, παράλληλα, ότι για το ματς με τη Γαλλία, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημαίνει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα- Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Η συνάντηση των ονείρων μας: Οι πρωταθλητές Ευρώπης φέρνουν Ζιντάν, Ζλάταν, Φίγκο στην Ελλάδα για τα 20 χρόνια EURO
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:16 - 15.11.2023

Η συνάντηση των ονείρων μας: Οι πρωταθλητές Ευρώπης φέρνουν Ζιντάν, Ζλάταν, Φίγκο στην Ελλάδα για τα 20 χρόνια EURO

Οι ποδοσφαιριστές θρύλοι που έβγαλαν τους Έλληνες στους δρόμους το 2004 ετοιμάζουν τις τελικές λεπτομέρειες της γιορτής για τη συμπλήρωση των 20 ετών και θα φέρουν στην Αθήνα ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο».