Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τα απαγορευμένα αντικείμενα και την ώρα άφιξης των φιλάθλων
i

©intime

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τα απαγορευμένα αντικείμενα και την ώρα άφιξης των φιλάθλων

Ιάσονας Τσίλης 18:19 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 15.11.2023

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία παροτρύνει τους φιλάθλους να προσέλθουν τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα, ενώ υπενθύμισε και πια αντικείμενα απαγορεύονται.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται τη Γαλλία την ερχόμενη Τρίτη (24/11, 21:45) για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Η «OPAP Arena» αναμένεται να είναι κατάμεστη, με την χθεσινή (14/11) ενημέρωση της ΕΠΟ να κάνει λόγω για ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια.

Η ΕΠΟ εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία παροτρύνει τους Έλληνες φιλάθλους να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει ποια αντικείμενα απαγορεύονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημαίνει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο.

Απαγορευμένα αντικείμενα: Η ΕΠΟ υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι πέραν της έγκαιρης προσέλευσης, θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών και να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους μια σειρά αντικειμένων τα οποία απεικονίζονται στη φωτογραφία»: 

Τι θα κάνει η ΕΠΟ με το «πέταλο» της «OPAP» Arena στο ματς με τη Γαλλία - Θα είναι και πάλι άδειο;
EURO

09:11 - 15.11.2023

Τι θα κάνει η ΕΠΟ με το «πέταλο» της «OPAP» Arena στο ματς με τη Γαλλία - Θα είναι και πάλι άδειο;

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία αλλά και με τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 κι εύλογη ερώτηση όλων είναι αν το «πέταλο» της OPAP Arena θα είναι αυτή τη φορά ανοικτό για να φιλοξενήσει τους Έλληνες φιλάθλους.