Τι θα κάνει η ΕΠΟ με το «πέταλο» της «OPAP» Arena στο ματς με τη Γαλλία - Θα είναι και πάλι άδειο;

Οι παίκτες της Ελλάδας

i

© Intime

Τι θα κάνει η ΕΠΟ με το «πέταλο» της «OPAP» Arena στο ματς με τη Γαλλία - Θα είναι και πάλι άδειο;

Κώστας Τόπας 09:11 - 15.11.2023

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία αλλά και με τη Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 κι εύλογη ερώτηση όλων είναι αν το «πέταλο» της OPAP Arena θα είναι αυτή τη φορά ανοικτό για να φιλοξενήσει τους Έλληνες φιλάθλους.

Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία την Παρασκευή (17/11), αλλά και για την τελευταία αγωνιστική με τη Γαλλία (21/11) στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα προκριματικά του Euro 2024.

Πριν από μερικές ημέρες, γνωστοποιήθηκε από την ΕΠΟ ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της «γαλανόλευκης» με τους «τρικολόρ». Σύμφωνα με ενημέρωση της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχουν απομείνει πολύ λίγα διαθέσιμα εισιτήρια και αυτά αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena». Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 

20€ στις θύρες 41, 42, 43, 44, 30€ στις θύρες 37, 39, 45, 47

40€ στις θύρες 1, 2, 38, 40, 46, 48

55€ στις θύρες 3, 6, 5, 8, 9, 10, 11, 12, ενώ για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Οι θύρες στην «OPAP Arena»

Οπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς δεν υπάρχουν οι θύρες στο πέταλο των οργανωμένων γι' ακόμη μία φορά. Πριν από μερικές εβδομάδες το σκηνικό είχε επαναληφθεί στην αναμέτρηση της εθνικής με την Ολλανδία. Τότε παρά το γεγονός ότι ο ο κόσμος είχε «ψηθεί» για ένα γεμάτο γήπεδο μετά το Sold Out, που είχε ανακοινώσει η ΕΠΟ, όλο το φίλαθλο κοινό είδε τις δύο εξέδρες άδειες.

Συγκεκριμένα, το πέταλο στα δεξιά όπως έβλεπε κανείς από την τηλεόρασή του ήταν «παγωμένο», άδειο και φυσικά ουδεμία σχέση έχει με ένα παιχνίδι «γιορτή» που περίμεναν πολλοί, ώστε να ξεφύγουν έστω και δύο ώρες από την αρκετή τοξικότητα που βγάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο.

Οι απορίες που προέκυψαν από τη συγκεκριμένη εικόνα εκφράστηκαν και μέσω των social media, με τη συντριπτική πλειοψηφία να τα βάζει με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κυρίως λόγω της ανακοίνωσης πριν από τη σέντρα. . Παρόλα αυτά στη συζήτηση που άνοιξε, για τις κλειστές θύρες στο ένα πέταλο, ενεπλάκη και μάλιστα ποικιλοτρόπως η ΑΕΚ. Ως εκ τούτου μπήκε στην διαδικασία να τοποθετηθεί.

Αυτό που ξεκαθαρίστηκε από την Ένωση, είναι πως αυτή ήταν μια απόφαση που πήρε η αστυνομία, όπως ενημέρωσε και με επίσημη ανακοίνωση η ΕΠΟ. «Είναι ένα θέμα που δεν έχουμε εμπλοκή, αλλά αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε διότι μας εμπλέκουν. Χρειάζεται πολύ μεγάλη κακοπιστία, πολύ μεγάλη δόση εμπάθειας και πολύ μεγάλη απέχθεια προς την αναζήτηση της αλήθειας για να βγαίνει και να λέει κάποιος πως δήθεν έχει επιβληθεί κλείσιμο του πετάλου από τους οργανωμένους της ΑΕΚ», έλεγαν από την ΑΕΚ.

Το ίδιο ίσχυε και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής, παρέμεινε δηλαδή κλειστό το πέταλο. Κι έτσι θα είναι και στον αγώνα κόντρα στη Γαλλία το βράδυ της Τρίτης (21/11, 21:45) αφού δεν υπάρχουν στα εισιτήρια για τις συγκεκριμένες θύρες.